Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 20

Volgende

INVENTORY AND LOGISTIC ANALYST MOTORCYCLES

* Regio Zellik
* Interesse in moto's
* Sterke analytische skills

Hays Zaventem | Asse | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Hays Purchasing & Logistics Zaventem is voor een klant op zoek naar een Inventory & Logistics Analyst. Deze grote internationale speler is actief in de automotive sector. Als Voorraad en Logistiek Analist ben je verantwoordelijk voor het efficiënt voorraadbeheer voor de Motorcycle business unit gericht naar het dealernetwerk. Je berekent de forecast voor de Benelux en volgt de productie nauwgezet op.

INVENTORY AND LOGISTIC ANALYST MOTORCYCLES

Functieomschrijving

Om deze rol succesvol in te vullen, verzamel je alle relevante informatie binnen het Supply Chain proces. Je monitort en evalueert de voorraadsituatie en Supply Chain processen op constante basis. Je kijkt vooral naar de stock en de beschikbaarheden en analyseert deze gegevens in detail. Wanneer de moto's klaar zin voor verscheping sta in je contact met de vervoerders en volg je de leveringen op. Daarnaast communiceer je steeds met alle betrokken partijen en meld je mogelijke vertragingen. Verder komt er ook een stukje administratie bij kijken. In dit kader rapporteer je de belangrijkste kpi's rechtstreeks aan de Section Manager en giet je deze in overzichtelijke grafieken.

Profiel

Qua profiel zijn we op zoek naar analytische kandidaten met een professionele attitude en een eerste ervaring in een logistieke omgeving. Bij voorkeur ben je iemand die steeds doordacht te werk gaat en graag met cijfers werkt. Naar studies toe beschik je over een relevant diploma in een logistieke of businessgetinte richting. Bovendien dien je systeemtechnisch goed onderlegd zijn; SAP-ervaring is zeker een plus en daarnaast kan je zeer vlot met Excel werken.

Aanbod

Onze klant biedt je een uitdagende job in Supply Chain aan bij een internationaal bedrijf met een mensgerichte aanpak en een familiaal karakter. Bovendien betaalt men jou een mooi salaris, uitgebreid met een aantrekkelijk pakket aan extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Heb je zin in deze boeiende en analytische job als analist voorraadbeheer? Contacteer dan Dries Serré van Hays Purchasing & Logistics Zaventem of solliciteer online via onze website www.hays.be.

Interesse?

Hays Zaventem
Dries Serre
02 709 84 26
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Asse

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Asse meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.