Terug naar zoekresultaten

Interne Sales medewerker (4/5de mogelijk)

Via Talentus Antwerpen

Staat 9 dagen op Jobat.be

Het bedrijf is een gevestigde waarde binnen de kranenwereld dankzij de expertise die door de jaren heen opgebouwd is waar het kwaliteitsvolle werk uit voortvloeit.

Het is een familiebedrijf waar ze veel belang hechten aan klantgerichtheid en stiptheid. Jij bent hét ontbrekende puzzelstuk waar ze naar op zoek zijn en ze spreken je aan bij naam, niet bij nummer. M


Interne Sales medewerker (4/5de mogelijk)

Functieomschrijving

Je trekt mee aan de kar om de commerciële processen optimaal te doen verlopen. Je voert vooral de administratieve taken uit zoals;

· Dossieropvolging, maken van bedrijfspresentaties, opstellen van tender-documenten, opvolging van contracten, up to date houden van het klantenbestand, ondersteunende marketing activiteiten ed.Profiel

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zelfstandig kan werken en geen probleem heeft met veranderingen. Heb jij een diploma in een administratieve richting (kennis Office pakket)? Dan is dat zeker mooi mee genomen!

Je houdt ervan om projectmatig te werken en verbeteringen voor te stellen. Technische kennis is  een pluspunt maar zeker geen must.

Gezien de klantenportefeuille bestaat uit Nederlands-, Frans-, en Engelstalige klanten, is het opportuun om deze talen te beheersen. Kennis van het Duits is een pluspunt.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie met ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Er is zeker ruimte voor creativiteit en zelfstandigheid. Buiten een competitief salaris mag je een groeps- en hospitalisatieverzekering verwachten. Er worden ook opleidingen voorzien op maat die binnen het kader van je functie passen. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief !

We staan open voor een voltijdse of 4/5e tewerkstelling.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Wijnegem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.