Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 126

Volgende

(INTERNE) ACCOUNTMANAGER

HAYS Response Office Support gaat voor Tönnies in Brugge op zoek naar een klantgerichte (interne) accountmanager. Jouw takenpakket bestaat voor 70% uit een binnendienstfunctie en de overige 30% van je tijd bezoek je bestaande en nieuwe klanten.

Via Hays Response Roeselare

Staat 24 dagen op Jobat.be


Tönnies Brugge, onderdeel van de internationale Tönniesgroep, is gespecialiseerd in het slachten en verwerken van varkens en rundvee. Met hoofdkantoor in Rheda-Wiedenbrück (Duitsland) stelt deze toonaangevende onderneming wereldwijd meer dan 8000 werknemers tewerk in 25 kantoren. Voor de Belgische entiteit in Brugge kijken we momenteel uit naar een internal sales ter versterking van de verkoopafdeling.

(INTERNE) ACCOUNTMANAGER

Functieomschrijving

 • Ervaring binnen de vleesindustrie
 • Goede talenkennis (Nederlands, Frans en Engels)
 • Sterke en financieel gezonde ondernemingIn deze job werk je samen met je rechtstreekse collega op de verkoopafdeling van het bedrijf. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de klanten en staat hen steeds op een klantvriendelijke manier te woord. Je detecteert hun commerciële noden en zorgt voor een correcte ingave van de binnenkomende orders. Daarnaast neem je ook een actieve commerciële rol op door contact op te nemen met bestaande en potentiële klanten en ga langs bij deze klanten om hun bedrijf en noden beter te leren kennen. Vervolgens neem je samen met het volledige team twee keer per jaar deel aan internationale beurzen. Tot slot volg je de tradingdossiers op. Hierbij vraag je diverse offertes aan bij de verschillende leveranciers en maak je aansluitend de nodige contracten hiervoor op.


Profiel

Voor deze gevarieerde job kijkt HAYS Office Support uit naar iemand die een aantal jaar ervaring kan voorleggen in een gelijkaardige functie. Ervaring binnen de vleesindustrie is een must! Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels; kennis van het Duits is een echte meerwaarde. Verder ben je een vlotte communicator, nauwkeurig ingesteld en draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Aanbod

Tönnies biedt jou een uitdagende en afwisselende job in een aangename internationale werkomgeving met ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je komt terecht in een hecht team van zes personen en kan bovendien rekenen op een zeer aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Na de interimperiode mag je rekenen op een firmawagen, tankkaart en gsm.

Heb je nood aan nieuwe uitdaging en heb je reeds commerciële ervaring binnen de vleesindustrie? Verstuur snel je cv online of contacteer Shamira Linskens van Hays Response Office Support op het nummer 050/47.20.48.

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Sales binnendienst
 • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
 • Brugge - Oostende
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Nederlands, Engels, Frans, Duits

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.