Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 24

Volgende
Introduce voor Vyncke

International Sales Manager (m/f)

Introduce voor Vyncke | Harelbeke | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Reken op Introduce als jouw ervaren partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, een nieuw teamlid of (nieuwe) manieren om talent te boosten en ontwikkelen binnen jouw organisatie.

VYNCKE is een dynamisch familiebedrijf dat, sinds de start in 1912, gegroeid is tot een wereldspeler in de sector van de energietechnologie, en meer bepaald op het vlak van de ontwikkeling en de bouw van op maat gemaakte afval- en energie-installaties. 


Wereldwijd zijn er meer dan 330 Vynckeneers gestationeerd in kantoren in Brazilië, België, Duitsland, Tsjechië, India, China, Thailand en Maleisië. Dankzij meer dan 4000 tevreden klanten verspreid over de hele wereld, een goed gevuld orderboek en de loyale inzet van de enthousiaste Vynckeneers, slaagt Vyncke erin om hun stabiele marktpositie te behouden. Dit laat hen toe om hun werknemers werkzekerheid te bieden.

International Sales Manager (m/f)

Functieomschrijving

Voor onze klant, Vyncke, zijn wij op zoek naar een International Sales Manager (m/v).

Je analyseert de globale eisen en identificeert en prioritiseert potentiële markten en klanten. Je selecteert en evalueert nieuwe projecten aan de hand van de globale en regionale salesstrategie. Om te voldoen aan de behoeftes van de klant en om win-winsituaties te bekomen, communiceer en werk je samen met het operationele, het technische en het onderzoeksteam. Je bereidt projectvoorstellen voor, je genereert, negotieert en verzekert nieuwe projectorders met het oog op het behalen van de toegewezen salestargets. Om klantenrelaties te onderhouden, communiceer je met hen gedurende het volledige salesproces. Je initieert contacten en bouwt wereldwijd dichte zakenrelaties op met een breed scala aan prospecten en huidige klanten uit verschillende industrieën. Tot slot rapporteer je de opportuniteiten en plan je klantenbezoeken in.

Profiel

  • Je beschikt over een (technisch) ingenieursdiploma en je hebt ervaring in de sales en business development. Je hebt minimum vijf jaar gewerkt in een technische B2B omgeving en je bent bereid om frequent (40%) te reizen. Ervaring in de hout-, de agro- en de voedingsindustrie is een pluspunt.  
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Anderen overtuigen gaat vlot en je bent zelfzeker en matuur tijdens onderhandelingen. Moeilijke situaties en complexe problemen zie je als een uitdaging.
  • Samenwerken met klanten en andere departementen geven jou voldoening en je benadert hen tactvol. Je getuigt van de nodige ondernemingszin.  
  • Kennis van de Engelse taal is een vereiste en jezelf uitdrukken in andere talen is een sterke meerwaarde.
  • Bereid zijn om te verhuizen na een degelijke training (min.1 jaar) in Harelbeke is een sterk pluspunt.

Aanbod

Ben jij een teamplayer, hou jij van verantwoordelijkheid en durf je initiatief nemen, ben je bereid om te reizen en heb je een open en internationale mindset? Dan zou jij één van de nieuwe Vynckeneers kunnen zijn. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf in volle groei, met focus op verbondenheid, ambitie en authenticiteit. Vyncke biedt een competitief salarispakket.

Interesse?

Wil je graag meer informatie? Contacteer Tilly Naessens via tilly@introduce.be of via + 32 (0)468 22 71 84 
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.