Terug naar zoekresultaten

INTERNATIONAL PAYROLL ADVISOR

* Persoonlijke ontwikkeling
* Doorgroeimogelijkheden
* Uitdagende job

Via Hays

Onze klant is een grote innovatieve speler op het gebied van loonadministratie en is gevestigd in Leuven. Men is op zoek naar een international payroll advisor om het team te versterken. Je zal de internationale klanten adviseren omtrent hun loonadministratie en hen verderhelpen bij eventuele vragen.

INTERNATIONAL PAYROLL ADVISOR

Functieomschrijving

Als international payroll advisor zal je een relatie uitbouwen met internationale klanten en zal je een echte HR partner worden voor hen. Je hebt direct contact met de klant en biedt advies aan omtrent loonadministratie en staffing. Je bent, als international payroll advisor, een expert op het gebied van payroll en kan op alle vragen van de klant een antwoord bieden. Om steeds de juiste informatie aan de klant te kunnen geven, zal je regelmatig op cursus of bijscholing gaan om je kennis van de sociale wetgeving up-to-date te houden.


Profiel

Je hebt minstens twee jaar ervaring in payroll en beschikt over een uitstekende kennis van de sociale wetgeving. Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma in een HR-gerelateerde richting. Je bent analytisch ingesteld, stress resistant en werkt gestructureerd. Verder ben je een betrouwbare partner naar klanten toe en heb je het nodige commerciële inzicht. Op het vlak van talenkennis ben je perfect tweetalig (NL/EN) en dit zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Als toekomstige international payroll advisor zal je terechtkomen in een innoverend bedrijf dat jou een uitdagende en gevarieerde job aanbiedt. Het bedrijf biedt jou eveneens de mogelijkheid tot diverse trainingen om zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Naar de toekomst toe is er mogelijkheid om door te groeien en/of projecten te doen. Onze klant biedt jou een vaste functie met marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen. Je kan genieten van flexuren, 6 ADV-dagen en een cafetariaplan.

Heb je interesse in deze job als international payroll advisor in Leuven? Upload je cv online t.a.v. Myriam Warson van Hays Human Resources of contacteer haar op het volgend nummer: 0498 17 67 36.

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Payroll & loonadministratie
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Leuven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.