Terug naar zoekresultaten

INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER

- Internationaal (wereldwijd)
- Bereidheid tot 50% reizen
- Uitvalsbasis Maldegem

Via Hays Gent | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

Dumaplast is een toonaangevende producent en leverancier van duurzame bekledingen voor wanden, plafonds en vloeren. Hun producten worden geproduceerd voor gebruik binnen of buiten, met speciale aandacht voor waterdichte PVC-materialen. Samen met Dumaplast zijn we vanuit Hays Gent op zoek naar een International Key Account Manager ter uitbreiding van hun salesteam.

INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER

Functieomschrijving

 • Als International Key Account Manager zal je verantwoordelijk zijn voor diverse regio's die zich wereldwijd uitstrekken. Je zal enerzijds instaan voor de versterking van de relaties bij bestaande klanten en distributeurs maar het grootste deel van je functie zal je door middel van een actieve prospectie voor een uitbreiding van je klantenportefeuille zorgen. Door de markt- en concurrentieanalyse in kaart te brengen, leer je de markt kennen om interessante leads te ontdekken alsook door middel van beurzen en netwerking. Potentiële klanten zijn distributeurs, agenturen of winkels binnen het DIY segment zelf, afhankelijk van de regio. Je vertoeft 50% in het buitenland, de overige 50% werk je vanuit het hoofdkantoor in Maldegem. Je zal rechtstreeks rapporteren

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende job als International Key Account Manager kan je terugblikken op een commerciële ervaring in een internationale context. Heb je deze ervaring opgedaan binnen de sector van DIY, dan vormt dit zeker een pluspunt. Je bezit een sterke overtuigingskracht en bent strategisch ingesteld. Deze functie geeft je een grote autonomie en vrijheid, waarbij je ook resultaatgericht zal werken maar tevens ben je een echte teamplayer. Naast een perfecte kennis van de Nederlandse taal, spreek je vloeiend Engels.

Aanbod

Als International Key Account Manager mag je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket dat bestaat uit een vast loon aangevuld met extralegale voordelen en een bonussysteem. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving, waar je met veel zelfstandigheid jouw portefeuille zal kunnen beheren.

Interesse in deze boeiende job als International Key Account Manager? Solliciteer nu online of contacteer Finley Arlequeeuw van Hays Sales Gent op 09 269.25.49.

Interesse?

Hays Gent
Finley Arlequeeuw
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Waals-Brabant,Namen,West-Vlaanderen,Henegouwen,Oost-Vlaanderen,Antwerpen,Luik,Limburg,Brussel,Vlaams-Brabant,Luxemburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Vlaanderen
 • Brussel
 • Wallonië
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Waals-Brabant, Namen, West-Vlaanderen, Henegouwen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Luik, Limburg, Brussel, Vlaams-Brabant, Luxemburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.