Terug naar zoekresultaten

International Account manager Chemische producten Voedingsindustrie

Anoniem | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Accountmanager chemische producten Voedingsindustrie onder een vast bediendecontract Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een Belgische producent van reinigings- en ontsmettingsmiddelen, breidt hun team uit. Gesteund op het toenemende succes, zijn ze op zoek naar een accountmanager die zich richt op de Voedingsindustrie in België. Chemische of biomedische achtergrond? Gedreven in Sales? Autonoom? Deze job is wellicht iets voor jou!

International Account manager Chemische producten Voedingsindustrie

Functieomschrijving

Als Account manager ben je verantwoordelijk voor een portefeuille klanten in de voedingsindustrie. Jouw klanten zijn verspreid over volledig België. Naast het beheren van relaties, ga je ook actief prospecteren in jouw regio. In dialoog met de klant, focus je steeds op duurzame relaties. Op bezoek bij partners voer je een uitgebreide kwaliteitscontrole uit van hun productieproces en reiniging procedures. Op basis hiervan analyseer je hun problemen, sterktes en werkpunten. Als expert in zake bied je de klant vervolgens geschikte reinigings- en ontsmettingsmiddelen aan . Door jouw rol als experts, auditeur en adviseur, tracht je de verkoopresultaten op te krikken. Je rapporteert op regelmatige basis aan de divisie manager.

Profiel

Je hebt een master richting agri- en biotechnologie, voeding of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt minstens 5 jaar relevante saleservaring en bij voorkeur in de voedingsindustrie.

Je bent bereid om je te verdiepen in microbiologie, voedingstechnologie en wetgeving hieromtrent.

Als persoon ben je dynamisch ingesteld en beschik je over voldoende commerciële flair. Je hebt een proactieve ingesteldheid en werkt graag resultaatsgericht.

Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Idealiter woon je in de regio Gent om zo een goede link te vormen tussen de verschillende provincies en de firma ( West-Vlaanderen).

Aanbod

We bieden jou een zeer uitdagende functie aan met veel verantwoordelijkheid, in een internationale firma. Je komt terecht in een succesvol en warm team met familiaal karakter. Je mag je verwachten aan een job waar je commerciële aanleg, je organisatorisch talent en expertise optimaal worden benut. Dit alles wordt aangevuld met een competitief loon, een bedrijfswagen, een laptop, maaltijdscheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering. Mogelijkheden om te overnachten indien de verplaatsing te ver is, zijn eveneens voorzien.

Reactie
Solliciteren kan via de solliciteerknop op deze pagina. Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau@manpower.be indien je nood hebt aan meer informatie. Ik beantwoord met plezier jouw vragen!
 Discretie verzekerd!

Interesse?

Bezoek manpower.be voor meer informatie over de vacature International Account manager Chemische producten Voedingsindustrie of solliciteer online op de vacature International Account manager Chemische producten Voedingsindustrie.

Henegouwen,Vlaams-Brabant,Luxemburg,Limburg,Brussel,Oost-Vlaanderen,Antwerpen,Waals-Brabant,Luik,West-Vlaanderen,Namen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Business development
 • Vlaanderen
 • Brussel
 • Wallonië

Vereisten

 • Academische Bachelor

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Groepsverzekering
 • Bedrijfswagen
 • Individuele hospitalisatieverzekering
 • Hospitalisatieverzekering voor familie
 • Invaliditeitsverzekering

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Henegouwen, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Limburg, Brussel, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Waals-Brabant, Luik, West-Vlaanderen, Namen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.