Terug naar zoekresultaten

Internal Sales & Marketing Coördinator

350089716

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Internal Sales & Marketing Coördinator

Functieomschrijving

Voor een snel groeiend bedrijf in de regio Ieper gaan wij opzoek naar een internal sales en marketing coördinator. Je doet zowel de sales als de marketing. De sales taken dat je zal krijgen: je maakt offertes, volgt de klanten op en onderneemt commerciële acties. Als sales ben je de schakel tussen het bedrijf en de klant, je wordt hun vertrouwenspersoon. Samen met je collega's zet je jezelf in om de targets te behalen. Je zal telefonische prospectie doen, het opstellen van contactlijsten en het versturen van samples en documentatie. Als marketing zal je de website onderhouden met alle nieuwtjes. Je toont graag dat je creatief bent, samen met je collega's zal je folders gaan ontwerpen. Het organiseren van beurzen en evenementen zie jij meteen zitten. Samen met de Sales Manager ga je de sociale media beheren.

Profiel

Bij voorkeur behaalde je een bachelordiploma marketing, communicatie of ben je gelijk gesteld door ervaring. Nederlands en Engels is geen probleem voor jou, Duits of Frans is een pluspunt. Nauwkeurigheid, initiatiefname en zelfstandigheid staan in jouw woordenboek. Kennis van een grafische software is een pluspunt maar geen vereiste. Ms Office is voor jou geen raadsel en kan er vlot mee werken. Verder ben je ambitieus, enthousiast en gemotiveerd om aan een nieuwe uitdaging te beginnen.

Aanbod

Interim met kans op vast. Een werkomgeving waar je initiatief kan nemen en jouw talenten kan ontplooien. Je krijgt een grondige opleiding en permanente mogelijkheden tot bijscholing.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Ieper

Alle jobs Sales

Populaire jobs in Sales:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.