Terug naar zoekresultaten

INTERNAL QUALITY AND SAFETY CONTROLLER

In opdracht van de firma Gasbottling nv is Hays Engineering Gent op zoek naar een Internal Quality and Safety Controller.

* Technische inspecties en kwaliteitscontroles
* Opvolging actiepunten en verbetervoorstellen
* Gent

Via Gasbottling NV

Staat 11 dagen op Jobat.be

Gasbottling nv maakt deel uit van de Antargazgroep, die gespecialiseerd is in de verhandeling van LPG (butaan en propaan), aardgas en alle bijhorende gastoepassingen. De industriële site in Gent, Gasbottling nv (hoog SEVESO-site), is één van de vulafdelingen van de groep. Daarnaast staat deze site ook in voor de stockage, opslag en overslag van flessen en opslagtanks en de periodieke herkeuring van flessen.

INTERNAL QUALITY AND SAFETY CONTROLLER

Functieomschrijving

In de job van Internal Quality and Safety Controller zal je instaan voor het toezicht en de periodieke inspecties op de site met betrekking tot de fillingproductie, de herkeuringinstallatie en de laad- en losactiviteiten. Ook externen (contractors, chauffeurs,…) worden door jou opgevolgd en opgeleid. Je gaat na of ze volgens de gemaakte afspraken werken en of ze de nodige vergunningen kunnen voorleggen. Daarnaast zal je instaan voor de opvolging van de werkinstructies en -procedures. Aan de hand van steekproeven en controles doe je de nodige voorstellen ter verbetering van de instructies en procedures en werk je deze verder uit. Ook de uitvoering en opvolging van de basismetingen behoren tot jouw takenpakket. Je biedt de nodige ondersteuning bij externe controles en staalnames. In deze job zal je rechtstreeks rapporteren aan de General Manager.

Profiel

Je komt voor de vacature van Internal Quality and Safety Controller in aanmerking wanneer je over een technisch bachelordiploma beschikt (of gelijkwaardig bent door ervaring). Je kan relevante ervaring voorleggen (bv. als technisch inspecteur, quality controller, quality engineer,…). We zoeken een kandidaat die ondernemend is, out-of-the-box denkt en graag nieuwe ideeën en verbetervoorstellen naar voor brengt. Je hebt sterke communicatieve en coachende vaardigheden. Je bent veiligheidsbewust.

Aanbod

Voor de job van Internal Quality and Safety Controller wordt jou een aantrekkelijk salaris aangeboden dat aangevuld wordt met extralegale voordelen. Daarnaast zal je de mogelijkheid krijgen om je verder bij te scholen (intern en extern). Je kan rekenen op een boeiende en gevarieerde jobinhoud waarbij je de kans zal krijgen om de dingen in handen te nemen en zaken te realiseren.

Interesse in de job van Quality and Safety Controller bij de firma Gasbottling in Gent? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43 (direct).

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.