Terug naar zoekresultaten

Internal Project Coördinator

Experis Engineering, onderdeel van de ManpowerGroup, is een toegewijde partner voor ingenieurs in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Experis | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Onze klant is een gevestigde waarde in de streek van Roeselare en onderdeel van een gerenommeerde internationale groep. Hun producten zie je zeer vaak in het dagelijkse straatbeeld en ze zijn al een hele tijd bezig met de omschakeling naar groene producten voor een duurzame toekomst. Wij zijn momenteel op zoek naar een projectmanager die het verloop van de verkochte projecten intern in productie opvolgt.

Internal Project Coördinator

Functieomschrijving

Nadat een project door het Sales-departement verkocht is, treed jij op de voorgrond om de puntjes op de i te zetten en om het project in goede banene te leiden. Je begeleidt de klant van A tot Z in het volledige proces, waarbij je advies geeft over verschillende opties en specificaties. Je houdt de verschillende deadlines in de gaten, zorgt ervoor dat alles verloopt zoals afgesproken met de klant en bereid de oplevering voor door het opstellen van technische documenten en het bestuderen van de lokale wetgeving. Door het continue evoluerende product (en de markt), hou je jezelf steeds up-to-date met de laatste ontwikkelingen en technologieën om die kennis te kunnen gebruiken in jouw commerciële contacten met de klant. Er wordt ook verwacht dat je af en toe tot bij de klant gaat voor een optimaal contact.

Profiel

Door de techniciteit van het product en zeker de laatste technologieën die geïmplementeerd worden, zijn we op zoek naar een ervaren kandidaat met een technisch hoger diploma (Ingenieur/Bachelor Elektromechanica/Elektriciteit/Elektrotechniek/...). Ervaring is hier een belangrijk aspect van de zoektocht, aangezien het om miljoenenprojecten gaat bij onze klant, dus zijn we op zoek naar een hoge graad van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, maturiteit en stressbestendigheid. Bij voorkeur ben je al in aanraking gekomen met project management. Je bent iemand die zowel de administratieve taken op bureau als de operationele taken in produtie wil/kan uitvoeren. Een laatste belangrijk aspect is je overtuigende, klantgerichte houding en je sterke communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Lijkt je dit volledig jouw ding? Ontdek dan meer over deze vacature door mij te contacteren! Ik ben Cedric De Maré en vlot bereikbaar op het nummer 09 321 82 49. Stuur zeker ook je cv naar

Veel succes en tot gauw!

Interesse?

Experis Belgium
Cedric De Mare

Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.