Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 12

Internal IT Engineer

462882761

AGO Jobs & HR | Afsnee | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 40 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Internal IT Engineer

Functieomschrijving

Voor een startup gelegen in het Gentse zijn we op zoek naar een Internal IT Engineer om hun team te versterken. Als Internal IT Engineer ben je verantwoordelijk voor een optimaal beheer van het interne serverpark en voor de ondersteuning van de interne gebruikers van de organisatie. Je zorgt voor de ondersteuning bij problemen en zorgt dat nieuwe medewerkers de nodige infrastructuur en diensten kunnen gebruiken. Door middel van je klantvriendelijkheid en creativiteit zorg je voor een optimale ervaring bij de eindgebruikers. Als Internal IT Engineer ben je tevens het escalatiepunt voor elke interne medewerker. - Je bent het aanspreekpunt voor eindgebruikers /collega's. Je verwerkt de inkomende tickets en telefoons ter ondersteuning van de eindgebruikers en biedt oplossingen voor hun de technische vragen - Samen met HR zorg je voor de nodige infrastructuur en diensten voor nieuwe medewerkers - Je bent verantwoordelijk voor het Stockbeheer van het eindgebruikers-materiaal, met name laptops, schermen en telefoontoestellen - Je biedt ondersteuning aan de interne infrastructuur. Hierbij komen volgende verantwoordelijkheden: - Primair technisch contactpersoon voor de telefooncentrale - Opleveren van nieuwe servers en systemen - Opvolgen operationele issues met backups, patching, monitoring, ? - Documenteert de omgevingen en onderhoudt dit - SPOC voor alle communicatie in verband met interne serverdiensten/park/netwerk - Kortom je bent verantwoordelijk voor het beheer van het materiaal van alles eindgebruikers (laptop, gsm, ?)

Profiel

- Je bezit enkele jaren relevante IT-ervaring nodig hebben, minimaal 2 jaar - Je hebt een expertise van de volgende technologieën: Windows Client OS, Mac OS, Windows Server, Office 365. - Je hebt voldoende zicht op Linux-gebaseerde omgevingen (de wereld is per slot van rekening meer dan Windows alleen :) ). - Je hebt voldoende kennis van volgende aplicaties: slack, Cisco Webex, etc. - Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. - Je hebt affiniteit met Open Source (hier maakt Sentia veel gebruik van) - Je hebt voldoende technische achtergrond om autonoom de meest voorkomende problemen van A tot Z op te kunnen lossen - Een goede Basiskennis van security- en firewalltoepassingen, datacenter beheer, Wifi  en telefonie en voip is een plus

Aanbod

- Elke dag bezig kunnen zijn met uitdagend en interessant werk binnen een toffe bedrijscultuur. - Je eigen competenties permanent kunnen ontwikkelen door training, interne knowledge groups, ?. - Degelijk materiaal om mee te werken; een krachtige laptop, een groot scherm. - De mogelijkheid om suggesties te doen en verantwoordelijkheid te nemen. - Deel uitmaken van een groeiend bedrijf met bijhorende carrièremogelijkheden. - Regelmatige company-updates waarin je een duidelijk zicht krijgt op waar de organisatie naar toe gaat. - Geen ellenlange files door hun goede ligging aan de buitenrand van Gent. - Een competitief salaris, aangevuld een uitgebreid pakket extralegale voordelen, en 26 dagen vakantie. - Twee keer per week lekkere verse soep en altijd gratis fruit. - Na inspanning volgt ontspanning, zoals de happy Fridays, team events, ontbijtjes, lunches, ? - En last but not least: eindelijk eens lekkere office-coffee, powered by de Gentse koffiebranderij De Draak. En voor de tea-lovers is er meer keuze dan alleen Yellow Label ;).

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent IT
Poortakkestraat 57
9051 Gent IT
Tel.: 09 277 04 57
Email: gent.it@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.