Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 37

Volgende

INTERN PROJECTLEIDER INDUSTRIEBOUW

* Focus op tekenwerk in autocad
* Af en toe opmetingen op de werf
* Open bedrijfscultuur

Hays Kortrijk | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

Hays Construction Kortrijk in voor zijn klant, een bedrijf actief in isotherme constructies voor verschillende toepassingen, op zoek naar een interne spilfiguur die als drijvende kracht diverse bouwprojecten kan voorbereiden en samen met de projectleider perfect kan opleveren. Deze stabiele onderneming kan, door haar onafhankelijke positie, de beste oplossing op maat aanbieden aan haar klanten.


INTERN PROJECTLEIDER INDUSTRIEBOUW

Functieomschrijving

Als Intern Projectleider werk je de projecten uit in beginfase. Je tekent alle plannen uit in Autocad en doet de nodige bestellingen van materiaal. Je bestelt indien nodig bv. ook containers en je houdt de uren van de arbeiders bij. Je staat in voor de planning van de werf en van het transport. Als er een hoogtewerker nodig is, ben jij daarvoor verantwoordelijk. Voor bepaalde projecten ga je ook opmeten ter plaatse; zo snap je veel beter wat je aan het uittekenen bent. Je bent de interne draaischijf en staat in nauw contact met de zaakvoerder en de projectleiders. Calculatie gebeurt door de verkoop.

Profiel

Voor deze vacature kijkt Hays Construction Kortrijk op zoek naar een bachelor Bouw, bachelor Toegepaste Architectuur of een gelijkaardige opleiding. Je kan vlot werken met Autocad en de courante Officetoepassingen. Je spreekt best een mondje Frans, want ongeveer 50% van de arbeiders is Franstalig. Je bent stressbestendig, want je dag valt zelden op voorhand helemaal te plannen.

Aanbod

De firma biedt je een uitdagende, gevarieerde job aan met een grote verantwoordelijkheid. Hieraan is een mooi loon gekoppeld, afgestemd op jouw ervaring en prestaties. In deze job krijg je de mogelijkheid om bureauwerk te combineren met veldwerk (opmetingen). Er heerst een familiale sfeer in dit bedrijf, de zaakvoerder is opvallend aanspreekbaar en staat erg dicht bij zijn medewerkers.

Wil je verdere inlichtingen over deze job als Intern Projectleider Industriebouw? Neem dan contact op met Jonas Deschamps van Hays Construction Kortrijk. Solliciteer online of op het nummer 0498 / 17 66 79.

Interesse?

Hays Kortrijk
Jonas Deschamps
056258050
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.