Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 24

Volgende

INTERN COMMERCIEEL PROJECT VERANTWOORDELIJKE

HAYS is momenteel op zoek naar een interne project verantwoordelijke.

HAYS | Waver | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 3 dagen op Jobat.be

Onze klant, Sabemaf, is actief in de grootkeukensector. Met hun producten en diensten bieden zij aan hun klanten innovatieve en lange termijn oplossingen op vlak van voedselvoorbereiding, maaltijdenverdeling, vaatwasorganisatie en installaties voor de verwerking van organisch afval.

INTERN COMMERCIEEL PROJECT VERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving

* Technische projecten/Commercieel intern
* NL/FR
* Wavre


De project verantwoordelijke maakt deel uit van het verkoopteam. Hij/zij werkt nauw samen met het management van het bedrijf dat momenteel deze taken op zich neemt.

De medewerker zal zich in de volgende domeinen specialiseren: professionele vaatwasorganisatie, besteksorteer- en inpakmachines, apparatuur voor het verzamelen, verbrijzelen en intern transport van organisch afval. De belangrijkste taken bestaan uit het ontwikkelen van vaatwasoplossingen, het ontwerpen en opzetten van projecten bestemd voor de verzameling, volumevermindering en intern transport van afval alvorens het wordt opgehaald door een externe firma voor recyclage.

De interne project verantwoordelijke staat eveneens in voor de relaties met de verschillende fabrikanten en onderaannemers, het opmaken van prijsoffertes, de prijsberekening met behulp van een ERP systeem, het uitschrijven van beschrijvingen en verkoopargumenten en het assisteren van externe medewerkers bij het presenteren / verdedigen van oplossingen.

Bovendien zal hij de orderbevestigingen en dossieropvolging beheren in samenwerking met de diverse interne diensten en de diverse administratieve taken voor zijn rekening nemen.

HAYS is op zoek naar een tweetalige kandidaat NL/FR met een goede kennis van het Engels en een technische achtergrond of ervaring. Goede IT skills, Autocad en Navision zijn een plus. Een team player, georganiseerd, methodisch, nauwkeurig en stressbestendig.


Profiel

HAYS is op zoek naar een tweetalige kandidaat NL/FR met een goede kennis van het Engels en een technische achtergrond of ervaring. Goede IT skills, Autocad en Navision zijn een plus. Een team player, georganiseerd, methodisch, nauwkeurig en stressbestendig.

Aanbod

Onze klant biedt een contract van onbepaalde duur en een motiverend salaris. U vindt meer informatie op www.sabemaf.be

Interesse in deze interne technische job?

Sabemaf werkt voor deze recrutering exclusief met HAYS. Gelieve online te solliciteren (www.hays.be). Voor bijkomende informatie kan u contact opnemen met Birgit Keuleers (010/239.111), HAYS Recruiting experts.

Interesse?

Hays Wavre
Birgit Keuleers
010233700
Chaussee des Collines 52, 1300 Wavre, Belgie
Waver

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus HVAC' jobs in Waver meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.