Terug naar zoekresultaten
Accent

INTERIEURADVISEUR (VERKOOP)

Via Accent

Staat 16 dagen op Jobat.be

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.
Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.
Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.
Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.

INTERIEURADVISEUR (VERKOOP)

Functieomschrijving

Je beschikt over goede kennis en inzicht in alles wat betreft interieur gaande van de materialen tot de eigenschappen en mogelijkheden. Je hebt een goede mensenkennis weet snel in te schatten of de interesse van de klant gegrond is en of je de deal kan sluiten. Je bent bewust op zoek naar een job waarin verkoop en techniek samen komen waarin je dagdagelijks in contact staat met diverse partijen en waarin je je kunt vast bijten. Je bent een gedreven persoon raakt gemotiveerd door het realiseren van mooie ontwerpen en binnen halen van de daadwerkelijke verkoop. Je bent sterk in opvolging een teamplayer en flexibel wat betreft werkuren.

Profiel

Als interieuradviseur sta je in voor de verkoop van keukens dressings en badkamers alles begint bij het eerste contact met uw potentiele klant. Je staat dan ook in voor een zeer welkom en vriendelijk onthaal en tracht door middel van een paar gerichte vragen te achterhalen waarvoor de klant komt wat de wensen en behoeften zijn en wat het budget is. Door een persoonlijk gesprek met de klant weet je al snel wat ze zoeken welke stijl welke kleuren welke materialen ... op basis van die informatie zet je alles om in een ontwerp en zo rond je de verkoop af. Je bent het vaste aanspreekpunt voor jouw klant en tot en met de oplevering zorg je voor een goed onderling contact en opvolging.

Aanbod

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste job vinden. Een gevarieerde en uitdagende job in een aangename werkomgeving.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.