Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 91

Volgende
Joris Van Apers bvba

Interieur architect / Projectleider

Joris Van Apers bvba | Reet | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Joris Van Apers bvba is gespecialiseerd in prestigieuze interieurrealisaties en draagt recuperatie van nobele materialen en vakmanschap hoog in het vaandel. De firma beschikt over eigen ateliers meubelmakerij, steenkapper/zagerij en een team van schouwmantel installateurs. www.vanapers.be
 

Interieur architect / Projectleider

Functieomschrijving

Je gaat projectmatig aan de slag voor interieurrealisaties van residentiële woningen, zowel in binnen- als buitenland. Als projectleider interieur ben je verantwoordelijk voor de opvolging vanaf de  bestelling tot en met de plaatsing.

Concreet bestaat je takenpakket uit: ontvangst, begeleiden van klanten, opmaken van offertes, uitwerken van plannen, organiseren, opvolgen en coördineren van de werken, administratieve en technische opvolging. Je staat in contact met (interieur)architecten & particulieren, onderaannemers en uiteraard ons eigen team van metsers, natuursteenbewerkers en meubelmakers.

Profiel

We zoeken minimum een professionele bachelor in interieurvormgeving of bouw met een eerste ervaring in het leiden van creatieve projecten.

Ondernemend, creatief, een organisatietalent, flexibel, nauwkeurig, hands-on mentaliteit zijn kernwoorden die bij jou passen. Je beheerst Vectorworks en Microsoft Office, spreekt en schrijft vlot Nederlands, Engels en Frans en hebt een goed technisch inzicht. Je kan zowel zelfstandig als in een hecht team werken. Een werfbezoek in het buitenland of af en toe zaterdagwerk vormen voor jou geen enkel probleem.

Aanbod

Je komt terecht in een boeiende, uitdagende werkomgeving met internationale uitstraling en een dynamisch team.
Een voltijdse job met mogelijkheid op contract voor onbepaalde duur. Een aantrekkelijk salarispakket, afgestemd op jouw ervaring en zelfstandigheid met oa. maaltijdcheques en een bedrijfswagen.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen
  • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, Architect' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.