Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 4

ASAP Antwerpen Haven & logistics

Inspecteur Gas, oils and chemicals

ASAP Antwerpen Haven & logistics | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

ASAP is uitgegroeid tot een toonaangevende HR Group met 80 vestigingen in België.
Werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, dienstencheques, integratie van HR-software ... ASAP is al jarenlang zoveel meer dan alleen uitzendwerk.

ASAP  focust zich op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van hun HR-kennis. Met enthousiasme, natuurlijk. Of waar dacht u dat de slogan ‘Enjoy your Job’ vandaan kwam?

Inspecteur Gas, oils and chemicals

Functieomschrijving

* Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals.
* Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren.
* Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. 
*Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc.
* Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo’s of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen.
* Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken.
* Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren.
* Je voert dit alles uit in overeenstemming met de normen en waarden van onze klant zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid.
* Opmerking:  deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten. Zo o.m. dient men soms adembescherming te dragen, te klimmen op trappen, gangways of pilotladders, lasten te tillen en dragen, te werken op hoogte, betreden van schepen, betreden van besloten ruimtes, …

 

Profiel

* Je genoot een technische opleiding, bij voorkeur in een scheikundige richting.
* Je bent een no-nonsense persoon met gezond verstand en bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift is een basisvereiste gezien de internationale werkomgeving waarin je terechtkomt.
* Je bezit de nodige accuratesse in uitvoering, berekening en rapportering, ook onder tijdsdruk.
* Je hebt een flexibele instelling, passend in de voortdurend variërende werkomgeving waarin je terechtkomt.
* Je uitstekende verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden stellen je in staat om steeds professioneel, doch voldoende informerend de betrokken partijen op de hoogte te stellen van je activiteiten en bevindingen.
* Hoewel je de nodige maturiteit en ondernemingszin bezit om je toegewezen opdrachten zelfstandig uit te voeren, voel je je helemaal thuis in een omgeving waarin het collectief bereiken van doelen voorop staat.
* Mogelijke pluspunten:  ervaring in een dienstverlenend bedrijf, IFIA certificatie, VCA,...
* Na de opleidingsperiode (dagdienst) kan je ervoor kiezen om te werken in een shiftensysteem (vroege-late of volcontinu) Dit onder afspraak met de werkgever naargelang de eigen voorkeur en nood binnen de organisatie.
* Je bent bereid om verplaatsingen te maken tussen de verschillende werklocaties.
* Je beschikt hiervoor over een eigen wagen en geldig rijbewijs.
 

Aanbod

* Tewerkstelling binnen een internationaal en stabiel bedrijf.
* Een afwisselende en uitdagende functie die een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid toelaat.
* Een on-the-job opleidingstraject.
* Een loon in verhouding tot jouw ervaring en capaciteiten.
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Loods' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.