Terug naar zoekresultaten
Accent

Inside sales

Via Accent

Staat 17 dagen op Jobat.be

Onze klant is een toeleverancier voor de chemische sector en richten zich vooral op de automobielbranche.

Inside sales

Functieomschrijving

Benaderen van klanten ter aanvulling van de buitendienst. Het bekend maken van acties aan bestaande klanten en promoten van bepaalde artikelen. Het gaat over een actieve manier van telefonisch verkopen naar bestaande klanten en klanten die reeds minder dan 1 jaar niets meer besteld hebben. Het gaat dus niet over koude prospectie. Je ondersteunt als het ware het sales team door telefonische contacten met klanten die zij reeds bezocht hebben en die het product en het bedrijf reeds kennen. Het beheer van het wagenpark behoort ook tot uw verantwoordelijkheden. Indien er vragen zijn omtrent de wagens of er moeten nieuwe bestellingen gedaan worden dan komt dit bij jou terecht. Hun wagenpark bestaat uit een 25-tal wagen.

Profiel

Een eerste relevante werkervaring in sales kan zeker een pluspunt zijn maar is geen must. Je bent gemotiveerd een ware verkoper en wordt enthousiaster naarmate je meer en meer verkoopt.

Met targets werken schrikt jou niet af in tegenstelling het zorgt ervoor dat je harder werkt. Je bent commercieel communicatief sterk en assertief. Resultaatgericht werken is iets wat jou op het lijf geschreven is.

Denk je na het lezen van bovenstaand profiel: "dat ben ik" en beheers je daar bovenop ook nog eens het Nederlands én het Frans dan is dit de functie voor jou!

Aanbod

Een zelfstandigheid in de functie openstaan voor nieuwe ideeen en vooral ook het toekomstbeeld. Doorgroeimogelijkheden zijn zeker van toepassing.

Zijn een ware partner voor de klant het gaat om het opbouwen van een lange termijn relatie met de klant. Hard Sell types passen niet binnen dit bedrijf.

Het is vooral de uitdaging binnen het bedrijf en de markt dat de job heel boeiend maakt!
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.