Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 23

Volgende

INSIDE SALES MANAGER

* Technisch hoger diploma vereist daar je in een technische verkooporganisatie terecht komt
* Brede interesse in het correct uitwerken en begeleiden van grote projecten
* Regio Groot-Bijgaarden

Via Hays Zaventem

Staat 9 dagen op Jobat.be

Sta jij open voor een nieuwe technische uitdaging op managers niveau? Ben je in het bezit van een technisch hoger diploma of gelijkwaardig door ervaring met petro/chemische contractors? Lees dan zeker verder! Hays Engineering & Technology is voor een internationale klant, producent van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie, opzoek naar een Inside Sales Manager. Deze klant is gelegen te Groot-Bijgaarden.

INSIDE SALES MANAGER

Functieomschrijving

Als Inside Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van de binnendienst sales medewerkers met als doel de realisatie van het geplande budget en het verbeteren van de kwaliteit van de klantcontacten, offertes en responstijd van de deze offertes. Concreet houdt dit in dat je zal instaan voor de aansturing van de binnendienstmedewerkers bij de verwezenlijking van de gestelde doelstellingen t.a.v. kwaliteit, kwantiteit en responstijd van offertes. Verder ga je jouw medewerkers begeleiden bij het volbrengen van grote projecten. People Management staat dus centraal in jouw rol! Uiteraard neemt de afstemming en bevordering van een optimale samenwerking met de Sales buitendienst en After Sales Service afdelingen een erg belangrijke plaats in jouw rol. De organisatie is sterk op nauwere samenwerking aan het inzetten, waardoor je mee zal instaan voor de creatie van een nieuwe atmosfeer! Tot slot rapporteer je op maandelijkse basis de verwezenlijkingen (omzet, offerte status,…) door in de Management meeting, hierbij sta je mee in voor het nationaal strategische management.

Profiel

Als Inside Sales Manager ben je in het bezit van een hoger diploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring in samenwerking met accounts binnen een technische petro/chemische omgeving. 4 jaar ervaring als people manager zijn een must, net zoals uitstekende communicatieve vaardigheden en een resultaatgerichte instelling. Als persoon ben je iemand charismatisch die houdt van op communicatie, begaan is met zijn medewerkers en houdt van process improvement. Tot slot ben je in het bezit van goede kennis Nederlands en Frans.

Aanbod

Naast een zeer competitief salaris, aangevuld met heel wat extralegale voordelen, krijg je de kans om een impact te maken bij een internationale en multicultureel bedrijf.

Voel je je geprikkeld om in een internationale onderneming aan de slag te gaan als Inside Sales Manager? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedIn profiel op onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen Engineering kan je contact opnemen met Dieter Bellemans van HAYS Engineering & Technology op 02 709 84 39 of via LinkedIn. We bekijken samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.