Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 22

Volgende

Inside Sales Engineer

Via Manpower

Staat 20 dagen op Jobat.be


Wij zoeken een Technical Sales specialist (Binnendienst) voor een hoogtechnologisch onderneming die investeringsgoederen produceert, in de regio Hasselt.


Inside Sales Engineer

Functieomschrijving


In deze cruciale functie combineer je technische met commerciële verantwoordelijkheden. Je werkt op de binnendienst waar je verantwoordelijk bent voor het uitwerken en opmaken van offertes, het uitwerken van 3D tekeningen en sta je voor een uitgesproken klantgerichte aanpak. Je kan je technische kennis makkelijk vertalen naar de klant, maar ook intern naar de verschillende departementen. Hierdoor ben jij de geschikte persoon om de vragen van de klanten te beantwoorden en advies te verstrekken. Je vervult een centrale rol tussen de verkopers, de klant en de verschillende afdelingen zoals accounting, project engineering, applicatie engineering en productie.

Profiel


Je hebt een bachelor of master in elektrotechniek, elektromechanica of een gelijkaardige afstudeerrichting op zak. Je bent technisch aangelegd maar hebt de kriebel te pakken om commercieel werk uit te oefenen. Je hebt ervaring in het maken van lay-out tekeningen, bij voorkeur in Solid Works. Verder druk je je vlot uit in het Nederlands en Engels. Bij voorkeur heb je een kennis van machines in transport of optische inspectieapparatuur

Aanbod


Je komt terecht in een dynamische en internationale omgeving die je de mogelijkheid geeft om een brede ervaring op te doen met veel doorstroommogelijkheden. Je zal kunnen rekenen op een aantrekkelijk salaris

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur je CV naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be of bel 016 270 333 en vraag naar Sophie HermansDeze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.