Terug naar zoekresultaten

Inside Sales Engineer

366993689

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Inside Sales Engineer

Functieomschrijving

Als Inside Sales Engineer ben je het aanspreekpunt voor de klanten bij het oplossen van hun technische en commerciële uitdagingen. Samen met de collega's van de buitendienst worden de oplossingen uitgewerkt en door jou in prijsoffertes omgezet. Belangrijke taken hierbij zijn: -onderhouden en ontwikkelen van de klantenportefeuille -behandelen van prijsaanvragen en orderverwerking -dienst na-verkoop en klachtenbehandeling -bespreken en plannen van commerciële acties met ons team -rapportage

Profiel

Je hebt minstens een bachelordiploma met technische achtergrond of hebt relevante kennis opgebouwd door ervaring. Een eerste ervaring in een commerciële omgeving B2B is een pluspunt. Je beschikt over sterke commerciële en communicatieve skills en hebt grote belangstelling in technische producten. Planmatig, nauwkeurig en in team werken zijn kernwoorden die bij jou passen. Heb je ervaring met Navision en Microsoft Office dan is dit een extra troef.
Belangrijk is jouw talenkennis: NL, ENG en FR zijn noodzakelijk! Qua persoonlijkheid ben je te omschrijven als zelfzeker, doelgericht, communicatief, enthousiast, actief, volhardend, punctueel en vastberaden.
Tenslotte beschik je zeker over een rijbewijs B.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende commerciële functie met mogelijkheden tot ontplooien van je vaardigheden. Je wordt tewerkgesteld binnen een gezonde KMO waar je op de werkvloer onmiddellijk de dynamische en familiale sfeer ontdekt. Ondernemende initiatieven worden steeds aangemoedigd. Je kan rekenen op een correcte verloning met extralegale voordelen en opleidingen en training met bijhorende buitenlandse verplaatsingen.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Lokeren (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.