Terug naar zoekresultaten
TUI

Innovation Manager

Bij TUI | Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Innovation Manager

Functieomschrijving

Als  Innovation manager sta je in voor het vormgeven van innovatie en het ontwikkelingsplan binnen TUI Benelux. Je maakt deel uit van het Business Development Team dat instaat voor de groei van TUI als organisatie. Als Innovation Manager begeleid je het innovation team dat bestaat uit collega’s van diverse departementen die zich engageren bovenop hun huidige rol. Je coördineert hun bijeenkomsten en zorgt voor structurele opvolging van dit team. In functie van de klantbeleving, zullen ook nieuwe producten geïmplementeerd worden. Daarnaast speel je ook een belangrijke rol bij het mee uitdenken en uitwerken van product innovatie. Jou takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Je vertaalt business vraagstukken naar specifieke innovatieve oplossingen en nieuwe applicaties.

                      - Ontwikkelen technische plannen

                      - Definiëren applicatie software pakketten/code/…

 • Je stimuleert innovatie en maakt je collega’s hiervoor warm.

                      - Aanmoedigen van originele ideeën met business potentieel

                      - Organiseren van innovatieve activiteiten (hackatons, designsprints, etc)

                      - Idea-generation brainstorms opzetten

                      - Samenbrengen van ideeën en personen die in normale omstandigheden niet zouden samenkomen

 • Je voert haalbaarheidsstudies uit omtrent innovatieve ideeën om zo de concepten te toetsen aan de bruikbaarheid binnen onze business. Ook stel jij business cases op zodat deze intern kunnen worden voorgelegd.
 • Bij doorontwikkeling van concepten, ga jij de applicatie-ontwikkeling en het design opvolgen. Samen met architectuur en delivery kijk jij hoe kwaliteit, performance, veiligheid en integriteit van de applicaties kunnen geïmplementeerd worden.
 • Je verdiept je graag in nieuwe technologieën (IoT, wearables, smart devices, big data, cloud, …)
 • Jij controleert en beheert het budget voor alle lopende projecten.
 • Je staat structureel in contact met diverse departementen en stakeholders om ervoor te zorgen dat projecten hun deadlines kunnen behalen.

Profiel

Je behaalde minstens een bachelordiploma en hebt ondertussen al een mooie ervaring opgebouwd. Je hebt affiniteit met ICT, en ervaring met innovatie binnen andere corporates of start-ups is een plus.

Je onderhoudt je kennis regelmatig door opleidingen, vakliteratuur, … Je schept hier genoegen uit! Je bent tech savvy en focust op mobile first.

Tijdens jouw carrière heb je al ervaring opgedaan in application development of  ben je in aanraking gekomen met Concepting & Prototyping van innovation propositions. Ook op vlak van UX heb je al een mooie ervaring.

Als persoon ben jij resultaatgericht en creatief, gecombineerd met een enorme focus op customer experience. Daarnaast ben je heel sterk in analytisch en probleemoplossend denken. Ook stakeholdermanagement en het opbouwen van interne relaties, ligt in jouw aard.

Je beheerst vlot zowel Nederlands als Engels. Je spreekt beide talen vlot en, mede door jouw passie en enthousiasme voor innovatie, kun jij anderen enthousiasmeren en in jouw verhaal mee krijgen. Ook schriftelijk ben je sterk in beide talen, zo kun je vlot business cases opstellen en briefings voor de board/stakeholders gaan opstellen.

Onze waarden 'Trusted-Unique-Inspiring' beschrijven jou volledig. TUI, 't zit in jouw DNA

Aanbod

Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!

Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!

Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg van ons geweldige kortingen op reizen! Om deze voordelen extra goed te benuttigen, voorzien we iedere 4 maand een extra TUI-verlofdag. Voor deze functie, voorzien we competitieve arbeidsvoorwaarden met onder andere een firmawagen.  

Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar careers@tui.be en we brengen je in contact.

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: Product management
 • Sector: Horeca en Toerisme
 • Zaventem (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Product management' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.