Terug naar zoekresultaten
Austin Bright

INNOVATIEF ACCOUNTANTSKANTOOR ZKT DYNAMISCHE ACCOUNTANT

Austin Bright | Mechelen | Onbepaalde duur, Zelfstandige, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van boekhouding en fiscaliteit, maar heb je het gevoel niet te passen in het klassieke plaatje van boekhouder?

Zie jij jezelf als een gedreven en ambitieus persoon die het interessant zou vinden om mee te gaan de groeibeweging van een modern accountantskantoor?

Woon je dan ook nog eens in de omstreken van Mechelen? Lees hier dan zeker verder over de functie van dossierbeheerder / accountant die momenteel open staat in dit accountantskantoor.

Deze klant kan niet worden ondergebracht als een standaard accountantskantoor. Met hun focus op een innovatieve, vooruitstrevende service, bezorgen zij hun cliënteel een stevige advisering rondom accountancy, tax en juridische vragen. Dit cliënteel loopt van eerder klein tot zeer groot, met enkele internationale vestigingen die tot het pakket behoren. Hun huidige zoektocht is toegespitst op een dossierbeheerder / accountant met een moderne denkwijze die verder wil gaan dan enkel boekhouding. We bieden hieronder een uitgebreidere beschrijving.

Dynamisch Dossierbeheerder - Locatie van deze vacature

Dit accountantskantoor is gelegen in Mechelen.

INNOVATIEF ACCOUNTANTSKANTOOR ZKT DYNAMISCHE ACCOUNTANT

Dynamisch Dossierbeheerder - Jouw pakket van verantwoordelijkheden

 • In dit accountantskantoor wordt er van jou als dossierbeheerder verwacht dat je verder kan gaan. Uiteraard begint dit bij het boekhoudkundige aspect van de dossiers.
 • Een fiscaal luik rondom personen- en vennootschapsbelasting en het contact met de klanten.
 • Hiernaast denk je als dossierbeheerder in dit accountantskantoor mee na over oplossingen. Met jouw analytische werkwijze zie jij steeds verbeterpunten en optimaliseringen in de dossiers. Deze maak je bespreekbaar met de zaakvoerders en jouw klanten.

Dynamisch Dossierbeheerder - Jouw profiel in deze functie

Als gedreven dossierbeheerder met een moderne denkwijze zal jij je ongetwijfeld kunnen vinden in de cultuur van dit kantoor. In het professioneel parcours dat je hebt doorlopen rondde je een bachelor of masteropleiding af in de richting van accountancy - fiscaliteit. Hierna deed je al enkele jaren ervaring op in een vergelijkbare omgeving.

Je bent van nature een analytisch persoon en zoekt ook steeds naar verbeteringen en optimaliseringen. De digitalisering van processen spreekt je zeker aan, omdat ook jij weet dat de focus dan kan worden gelegd op het bieden van adviesverlening.

Dynamisch Dossierbeheerder - Het aanbod van dit accountantskantoor

 • Een uitdagende, kwaliteitsvolle leerschool: Vanuit dit accountantskantoor kan jij gebruik maken van verschillende mogelijkheden. Zowel interne als externe opleidingen worden aangeboden, waardoor jij steeds op de hoogte zal blijven van de nieuwste updates en ontwikkelingen.
 • Een levendige werkomgeving: De mogelijkheid om te werken en bijleren in een groep energieke professionals, brengt jou als dossierbeheerder op een hoger niveau. Je ervaart hier doorgaans een dynamische sfeer dankzij jouw collega's met passie voor hun job.
 • Een marktconform salarispakket: Dit brutoloon zal worden afgestemd op jouw voorkennis en ervaring, en kan worden aangevuld met een pakket van extralegale voordelen. Een bedrijfswagen is steeds bespreekbaar in dit kantoor!

·

Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com!

Marie en Bambou helpen je met plezier verder in je zoektocht.

Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder / Boekhoudkantoor / Accountantskantoor / BIBF / IAB / Boekhouding / Accounting / Fiscaliteit / Fiscalist / flexibel / modern / digitaal / Mechelen

Interesse?

Austin Bright
Flanders Austin Bright
02 808 33 55
Place de la Minoterie 10 1080 Brussel
Mechelen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Zelfstandige
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Mechelen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.