Terug naar zoekresultaten

Inkoopassistent te Antwerpen

335911038

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Inkoopassistent te Antwerpen

Functieomschrijving

Ben jij gewend aan werken in een snelle en dynamische omgeving? Ben je administratief sterk onderlegd en heb je enige ervaring met het werken op een commerciële afdeling? Ben je daarnaast ook beschikbaar voor een tijdelijke fulltime functie? Dan komen we graag met jou in gesprek! Als Inkoopassistent verricht je ondersteunende en administratieve werkzaamheden ten behoeve van één of meer inkopers binnen onze afdeling Inkoop. De afdeling Inkoop speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie en kent een cultuur van ondernemerschap, korte en directe lijnen, snelle doordachte beslissingen, proactiviteit en goed koopmanschap. Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie van één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder. Het betreft een tijdelijke functie per direct voor 9 maanden. Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Antwerpen.

Profiel

- Minimaal bachelor werk- en denkniveau.
- Enige ervaring als inkoopassistent of in een commercieel-administratief ondersteunende functie in een dynamische, commerciële en resultaatgerichte organisatie, bij voorkeur retail, is gewenst. Dit kan verkregen zijn door werk of stage.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Franse en Engelse taal.
- Administratief zeer goed onderlegd en sterk in het plannen en organiseren.
- Goede communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling.
- Proactief, zelfstandig en accuraat.
- Uitstekende kennis van MS Office.

Aanbod

Als Inkoopassistent maak je deel uit van een jonge organisatie en een klein, hecht team van pioniers die werken voor ons bedrijf. Wij zijn een relatief nieuwe, maar snel groeiende speler op de markt. De Benelux-strategie wordt vanuit het hoofdkantoor in Nederland uitgerold, maar vanuit het kantoor in Antwerpen verzorgen wij Inkoop, HR en Winkelmanagement specifiek voor de Belgische markt. Dat is werken met ruggensteun van een grote organisatie, maar toch met korte lijnen en veel vrijheid.

Wat bieden wiij jou naast deze uitdagende omgeving?
- Een goed salaris dat past bij jouw kennis en werkervaring.
- Een baan bij een succesvolle internationale organisatie die continu in beweging is en waar met mooie merken gewerkt wordt. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
- Een enthousiast team dat staat te popelen om kennis met jou te maken.
- Een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

We investeren niet alleen in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar ook in onze collega's. Je werkt niet alleen bij ons, maar we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Antwerpen

Alle jobs Aankoper

Populaire jobs in Aankoper:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.