Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 197

Volgende
Audi Brussels

Ingenieur Product Techniek Montage

Audi Brussels | Vorst | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd worden. Onze 2.600 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.
Mensgericht. Professioneel. Innovatief.
 
Audi Brussels is één van de favoriete werkgevers in België en stelt zowel jonge als ervaren mensen in staat om hun talenten doelgericht te benutten. Of het nu gaat om een stage, de eerste stap in het beroepsleven of professionele ontwikkeling: met Audi Brussels kan je rekenen op een sterke partner.
 

Extra medewerkers zijn welkom aan boord. Maak jij straks deel uit van het Audi avontuur?
 

Ingenieur Product Techniek Montage

Functieomschrijving

› Je staat in voor de technische know-how op vlak van verschillende onderdelen van de wagen die in de afdeling Montage ingebouwd
worden.
› Je zorgt ervoor dat binnen Audi Brussels de nodige kennis voorhanden is binnen jouw vakdomein en fungeert bijgevolg als onze
specialist.
› Je zorgt voor de complete voorbereiding van de montage van de betroffen onderdelen bij het in productie gaan van voorseriewagens. Bij
nieuwigheden of technische wijzigingen van het product zorg je ook voor de nodige aanpassingen in het serieproductieproces.
› Bij problemen binnen productie voer je analyses uit en sta je in voor het uitvoeren van een passende oplossing.
› Je communiceert over jouw bevindingen zowel met jouw collega's binnen de afdeling Product Techniek maar ook met de Productie, de
afdeling Ontwikkeling in Duitsland, de Kwaliteitsdienst en leveranciers.
› Je werkt nauw samen met jouw collega's in de Technische Ontwikkeling en het Voorseriecenter om kennis te vergaren en te delen.

Profiel

› Master in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
› Een eerste werkervaring in een industriële omgeving. Ervaring in de automotive sector is een troef.
› Gedreven door techniek en sterke interesse voor autotechniek.
› Zelfstandig en doelgericht werken, rekening houdend met processen en deadlines.
› Sterke operationele feeling en een pragmatische instelling.
› Goede communicatievaardigheden en werkt graag in teamverband.
› Je hebt een ondernemende aanpak en een klantgerichte ingesteldheid.
› Je hebt een zeer goede kennis van 2 van de 3 landstalen en bent bereid de 3e te leren.

Aanbod

Audi Brussels biedt je een veelzijdige en uitdagende job in een hoogtechnologische en collegiale omgeving. We stimuleren zelfontplooiing
en professionele ontwikkeling en creëren tal van doorgroeimogelijkheden. Als werkgever in de metaalsector bieden wij naast een competitief en prestatiegericht loonpakket talrijke bijkomende voordelen.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Audi Brussels?

Volg dit bedrijf

Audi Brussels als werkgever

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd zullen worden. Onze 2.700 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.Mensgericht. Professioneel. Innovatief.

Audi Brussels is actief in verschillende vakgebieden: techniek (engineering, productie, kwaliteitsafdeling, ...), financiën (boekhouding, controlling, ...) en logistiek (stockbeheer, materiaalstroomplanning, ...), maar ook bijvoorbeeld informatica en human resources. Continue contacten met en samenwerking tussen al deze afdelingen zorgen voor een zeer gevarieerd pakket aan activiteiten voor al onze functies.

Voor onze medewerkers is « Vorsprung durch Technik » niet alleen een slogan, maar iets dat elke dag beleefd wordt. Passie en professionalisme staan bij ons centraal. Dit is nodig om onze befaamde premium kwaliteit te kunnen afleveren in alles wat we doen. Dit wordt verder ondersteund door aandacht voor het individu en een aangepaste gezondheidszorg, waarbij de medische dienst en de dienst preventie een centrale rol spelen.

Bovendien is competentieontwikkeling bij Audi Brussels van het hoogste belang. Het betreft hier onder andere opleidingen (vaktechnisch en soft skills) en workshops (on en off the job), maar ook persoonlijke carrièretrajecten. Bij Audi Brussels krijgt u in elk geval de nodige kansen om uw persoonlijke ontwikkeling zelf in de hand te nemen en te sturen.

Kijk snel op onze website www.audibrussels.be/jobs en volg ons op Linkedin!

Audi Brussels

Britse Tweedelegerlaan 201 201, 1190 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch consultancy, Projectleider, technisch verantwoordelijke, Bouwkunde' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.