Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 30

Volgende
Audi Brussels

Ingenieur in Voorserie Analyse Carrosserie

Audi Brussels | Vorst | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd worden. Onze 2.600 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.
Mensgericht. Professioneel. Innovatief.
 
Audi Brussels is één van de favoriete werkgevers in België en stelt zowel jonge als ervaren mensen in staat om hun talenten doelgericht te benutten. Of het nu gaat om een stage, de eerste stap in het beroepsleven of professionele ontwikkeling: met Audi Brussels kan je rekenen op een sterke partner.
 

Extra medewerkers zijn welkom aan boord. Maak jij straks deel uit van het Audi avontuur?
 

Ingenieur in Voorserie Analyse Carrosserie

Functieomschrijving

 • Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de carrosserieproblemen bij het ontwikkelingsproces van de preserieproductie van nieuwe modellen om de stabiliteit van het productieproces te waarborgen.
 • Je voert de nodige controles en analyses op de simulatie van processen en product uit om er de nodige aanpassingen aan te brengen.
 • Wanneer problemen worden vastgesteld bij het bouwen van het voertuig ben je verantwoordelijk voor de analyse van deze en de uitvoering en coördinatie van de zoektocht naar een oplossing door de identificatie van de oorzaak van het probleem en de invloedsfactoren. 
 • Je werkt hiervoor intensief samen met collega’s van andere afdelingen in het bedrijf alsook met medewerkers van het Audi en VW-concern (bijvoorbeeld Research and Development, Productie, Logistiek, Kwaliteit). 
 • Voor het analyseren en identificeren van oorzaken van problemen gebruik je methoden en analysetools alsook meettechnieken.

Profiel

 • Masterdiploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Een eerste relevante ervaring in een industriële productieomgeving. Kennis van productietechnieken en productontwikkelingsprocessen.
 • Grote interesse voor de automobielsector en goede kennis van autotechnologie.
 • Analytische en gestructureerde aanpak om complexe problemen op te lossen.
 • Goede vaardigheid voor integratie en leren, flexibiliteit en een open geest.
 • Communicatief ingesteld en uitgesproken teamplayer.
 • Beheersing van het Duits en het Nederlands of het Frans.
 • Bereid externe missies uit te voeren en dienstreizen te maken.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Audi Brussels?

Volg dit bedrijf

Audi Brussels als werkgever

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd zullen worden. Onze 2.700 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.Mensgericht. Professioneel. Innovatief.

Audi Brussels is actief in verschillende vakgebieden: techniek (engineering, productie, kwaliteitsafdeling, ...), financiën (boekhouding, controlling, ...) en logistiek (stockbeheer, materiaalstroomplanning, ...), maar ook bijvoorbeeld informatica en human resources. Continue contacten met en samenwerking tussen al deze afdelingen zorgen voor een zeer gevarieerd pakket aan activiteiten voor al onze functies.

Voor onze medewerkers is « Vorsprung durch Technik » niet alleen een slogan, maar iets dat elke dag beleefd wordt. Passie en professionalisme staan bij ons centraal. Dit is nodig om onze befaamde premium kwaliteit te kunnen afleveren in alles wat we doen. Dit wordt verder ondersteund door aandacht voor het individu en een aangepaste gezondheidszorg, waarbij de medische dienst en de dienst preventie een centrale rol spelen.

Bovendien is competentieontwikkeling bij Audi Brussels van het hoogste belang. Het betreft hier onder andere opleidingen (vaktechnisch en soft skills) en workshops (on en off the job), maar ook persoonlijke carrièretrajecten. Bij Audi Brussels krijgt u in elk geval de nodige kansen om uw persoonlijke ontwikkeling zelf in de hand te nemen en te sturen.

Kijk snel op onze website www.audibrussels.be/jobs en volg ons op Linkedin!

Audi Brussels

Britse Tweedelegerlaan 201 201, 1190 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Autotechniek' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.