Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 46

Volgende

INGENIEUR GEOTECHNIEKEN

* Stabiliteitsingenieur
* Geotechnisch grondonderzoek

* Funderingsadvies

Via Hays Kortrijk

Staat 6 dagen op Jobat.be

Onze klant is een gespecialiseerd studiebureau dat al decennialang een vaste waarde is in het uitvoeren van grondonderzoek. Deze succesvolle onderneming is ondertussen sterk in verschillende afdelingen en werkt steeds met eigen gespecialiseerde werknemers en materiaal. Ter uitbreiding van de divisie geotechnieken gaan we op zoek naar een ingenieur met een sterke interesse in allerhande stabiliteitsberekeningen.

INGENIEUR GEOTECHNIEKEN

Functieomschrijving

Als ingenieur geotechnieken ga je de resultaten van het grondonderzoek interpreteren en analyseren. Je gaat stabiliteitsstudies uitvoeren d.m.v. een op maat gemaakt softwarepakket en gaat aansluitend je advies gaan rapporteren aan de klant.

Profiel

Voor deze vacature gaan we op zoek naar iemand die Industrieel Ingenieur Bouwkunde, Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde of Burgerlijk Ingenieur Architect is van opleiding. Je bent sterk geïnteresseerd in grondonderzoek en funderingsprojecten en bent ontzettend sterk in rekenen. Je houdt van variatie, want iedere opdracht is volledig anders. Je hebt een goede kennis Frans (voor interne communicatie). Tot slot ben je in staat een plan in Autocad te interpreteren.

Aanbod


Je komt terecht in een stabiele, persoonsgerichte onderneming met toekomst. Een 4/5 tewerkstelling is eventueel bespreekbaar. Je krijgt er alle verantwoordelijkheid in jouw functie. Je zal er ingezet worden op zowel professionele als particuliere projecten die ook op hun beurt telkens anders zijn. Onze klant kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur, korte communicatielijnen en een doe-mentaliteit. Men voorziet een volwaardig loonpakket met extralegale voordelen.

Wil je verdere inlichtingen over deze job als Stabiliteitsingenieur geotechnieken? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk: solliciteer online of bel op het nummer 0498/176691.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 54 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Kortrijk
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.