Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 11

Volgende

Ingenieur elektronica - regio Deinze

420476997

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Ingenieur elektronica - regio Deinze

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar een ingenieur elektronica. Het doel van de functie is om prototypes te ontwikkelen en verbeteren. Onder meer volgende zaken maken deel uit van jouw takenpakket: - Je bent binnen het R&D team verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van prototypes (vermogensschakelaars, lastscheidingsschakelaars, middenspanningstoebehoren,...). - Je staat in voor het ontwerp van interne testen, het herontwerp en de industrialisatie van aangepaste ontwerpen. - Je schrijft een testprotocol uit voor de monteurs binnen de firma. - Je zet prototypes om in serieproducten. - Je bent nauw verbonden met de productie en je zorgt ervoor dat de implementatie van nieuwe producten vlot verlopen.

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een bachelor of masterdiploma met als afstudeerrichting elektronica, bij voorkeur heb je reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
Je kent verschillende 3D-tekenprogramma's zoals onder meer Pro Engineer. Naast een perfecte beheersing van de Nederlandse taal, spreek je ook goed Engels en Frans.
Je bent analytisch ingesteld en bent creatief in het zoeken naar oplossingen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt er geen probleem mee om een taak zelfstandig uit te voeren.

Aanbod

Je krijgt een uitdagende functie aangeboden binnen een sterk groeiende firma waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Afhankelijk van je traject en je ambities zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je ook een mooi salarispakket. De firma hecht veel belang aan het welzijn van z'n werknemers. Om de goede sfeer te bevorderen wordt er bijvoorbeeld in de winter 2 keer per week verse soep voorzien en in de zomer fruitmanden. Naast de kantoren en productieruimte heeft deze firma ook een showroom/museum, waarin al hun producten die ze ooit produceerden tentoon worden gesteld. Vaak worden hier rondleidingen en opleidingen gegeven, zowel voor scholen als bedrijven. De firma ontvangt ook vaak buitenlandse klanten, daarom hebben ze een eigen B&B opgericht waarin deze gedurende hun bezoek verblijven. Onder het motto 'alles wat we zelf doen, doen we beter', produceert de firma alles zelf. Ze zijn sterk overtuigd van hun product en beiden dan ook een levenslange garantie aan hun klanten. Voel je het kriebelen om in deze firma aan de slag te gaan en is deze job op jouw lijf geschreven? Mail dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs . Tot binnenkort!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productontwikkeling' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.