Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 10

Volgende
STIB-MIVB

Infrastructure Solution Architect (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Infrastructure Solution Architect (M/V)

Functieomschrijving

Als Solution Architect bestaat je opdracht erin de architectuur van IT-oplossingen te bepalen en te handhaven om te voldoen aan de business- of ICT-behoeften.
Je werkt in het departement Service Delivery van de MIVB en je rapporteert aan de IT Solution Architect Lead. De hoofdopdracht van dit departement bestaat uit het operationeel beheer van de IT-infrastructuur en de medewerking aan de evolutieprojecten van de MIVB, zowel op het vlak van IT als niet-IT, zoals de modernisering van het metrobeheer, de migratie naar O365 en de Cloud en de vernieuwing van de ticketverkoopsystemen.
Je krijgt de kans om te werken in een rijke en gevarieerde omgeving. Dankzij zijn centrale positie binnen de ICT-organisatie, kan je in het team van de IT Solution Architects je transversale kennis van verschillende technologische domeinen gebruiken, verwerven en ontwikkelen en, dankzij je communicatievaardigheden, de technisch experts verenigen rond concrete doelstellingen die bijdragen aan de evolutie van de mobiliteit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Je voornaamste taken zijn:

* Binnen het projectproces, de requirements van onze interne klanten (business, ontwikkelingen, ...) vertalen in gedocumenteerde IT-oplossingen gebaseerd op gestandaardiseerde IT-onderdelen.
* Bij projecten voor de invoering van de oplossingen, meewerken aan de opstelling van het bestek en aan de keuze van de leveranciers, ondersteuning bieden aan de implementatieteams en erop toezien dat de uitrollen in overeenstemming zijn met de beschreven architecturen.
* De behoeften aan evolutie van de infrastructuuroplossingen verzamelen, meewerken aan de opstelling van hun roadmaps en de hieraan verbonden architecturen bepalen.
* Deelnemen aan de architectengemeenschap (Enterprise, Domain, Solution, ...) van de MIVB en meewerken aan een samenhangende evolutie van alle architectuuronderdelen en de documentering daarvan.
* De tendensen analyseren, de technologische evoluties opvolgen en oplossingen voorstellen om de bestaande situatie te verbeteren.

Profiel

* Je beschikt over een masterdiploma in de richting informatica of een gelijkwaardige ervaring (ten minste 5 jaar).
* Je hebt een transversale kennis van de verschillende technische domeinen van een IT-infrastructuur (Network, Storage, Security, Systems, Middleware, Databases, virtualization, ...)
* Wat ervaring betreft, beheers je het design en de architecturale omschrijving van oplossingen op basis van scope en requirements
* Je beheerst een of meerdere frameworks en architectuurtools (Archimate, ...)
* Naast je moedertaal, heb je een goede kennis van de tweede landstaal en van het Engels
* Je kan goed communiceren naar verschillende niveaus van een organisatie, je bent proactief, zelfstandig en resultaatgericht

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename sfeer.
* Een job in een bedrijf dat jobstabiliteit en een langetermijnvisie biedt en projecten leidt die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van iedereen.
* Doorgroeimogelijkheden, door interne en externe opleidingen op maat aan te bieden, met echte loopbaanperspectieven op lange termijn.
* Een kwaliteitsvolle job met een competitief loon en verschillende extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement voor de netten van de MIVB, TEC en De Lijn en tot 75% korting op het woon-werkverkeer per trein, enz.)
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'It-architectuur' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.