Terug naar zoekresultaten

1 van 13

Volgende

Infrastructure Manager

Bij Smals

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Infrastructure Manager

Functieomschrijving

Als Infrastructure Manager krijg je de operationele leiding over een team van een tiental systeem- en netwerkspecialisten waarbij je het huidige team transformeert naar een proces gedreven team. Je bent verantwoordelijk voor de performantie en de continuïteit van de servers, netwerk, werkstation en randapparatuur. Je werkt tevens zelf technisch mee in één of meerdere domeinen.
Je staat in voor de operationele planning, coördinatie, prioritering en opvolging van het team. Je werkt eveneens nauw samen met de andere ICT teams in het kader van projecten, infrastructuuraanpassingen of gebouwenbeheer.
Als verantwoordelijke zorg je onder andere voor de harmonisering van de werkorganisatie en het introduceren van best practices en methodologieën zoals ITIL met de bijbehorende SLA overeenkomsten.
Je organiseert de interne en externe communicatie in het geval van incidenten en crisissen.
Je volgt de trends en evoluties op de markt en bent in staat de juiste opportuniteiten om te zetten naar structurele verbeteringen.
Je maakt deel uit van het ICT management team en rapporteert aan de IT Directeur.

Profiel

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in een informaticarichting en beschikt over een gedegen ervaring als people manager.
Je bent een bruggenbouwer en je slaagt erin je communicatievaardigheden optimaal in te zetten, zowel met andere IT-diensten als de business. Je bent een sterke onderhandelaar, stelt je diplomatisch op, bent volhardend en je hebt duidelijk het vermogen om impact te hebben.
Je hebt kennis van een gevirtualiseerde omgeving met producten als VMWare, Windows, Citrix, Sharepoint, MySQL, JBoss en het implementeren van ITIL-processen.
Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent klant- en resultaatgericht en weet om te gaan met wisselende prioriteiten.
Je bent analytisch ingesteld, pakt problemen gestructureerd en oplossingsgericht aan en je hebt geen schrik om zelf de handen uit de mouwen te steken.
Je kan je vlot uitdrukken in het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.