Terug naar zoekresultaten

Information Security Advisor

Bij Smals | Brussel | Voltijds

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Information Security Advisor

Functieomschrijving

Als Information Security Advisor bestaat je rol erin de veiligheidsprincipes en het veiligheidsbeleid te bepalen, te promoten en te concretiseren in nauwe samenwerking met de Security Manager.
Je garandeert de veiligheid van de persoonsgegevens.
Meer concreet onderneem je de acties die nodig zijn om een selectiever beheer van de toegangsprofielen te garanderen. Je zorgt ervoor dat het rampenplan evolueert en houdt het up-to-date. Je werkt presentaties uit over het netwerk, de wetgeving en de organisatie van de veiligheid binnen het netwerk en je stelt een vijfjarig preventieplan op. Je ziet erop toe dat de jaarlijkse doelstellingen van dit plan gerealiseerd worden.
Je werkt preventieve maatregelen uit en je zorgt voor de nodige documentatie om een optimaal veiligheidsniveau te garanderen.
Je ondersteunt de implementatie van een systeem voor interne audit en je onderhoudt de samenwerking met de risk manager van de organisatie in het kader van de uitwerking van de interne controleprocessen.
Voor de interne audit verifieer je de kwaliteit van de organisatie.
Je neemt deel aan de redactie van veiligheidsadviezen voor het sectoraal comité van de sociale zekerheid en van de gezondheid.

Profiel

Je bent master of bachelor in de informatica en je hebt al een eerste ervaring met de beveiliging van informatie-uitwisselingen. Je bent altijd bereid de nieuwe tendensen op de markt te bestuderen en ze te integreren in de veiligheidsstructuur.
Bovendien neem je altijd je verantwoordelijkheden op in het belang van de klant.
Je probleemoplossend vermogen en je controleaanpak is wat wij zoeken.
Ervaring met interne audits is een troef.
Je hebt een goede kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Smals

Alle jobs Netwerk, ict security

Populaire jobs in Netwerk, ict security:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ict security' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.