Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 26

Volgende

Information Security & Privacy Expert

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Information Security & Privacy Expert

Functieomschrijving

Als Information Security & Privacy Expert sta je in voor de bewaking van de privacy van de betrokkenen van wie gegevens door Smals en de klanten van Smals verwerkt worden.
Je bouwt mee aan de overkoepelende richtlijnen, de visie en het beleid met betrekking tot informatieveiligheid en bescherming van de privacy. Je staat tevens in voor de toepassing van deze richtlijnen in de organisatie en de projecten.
Het naleven van nationale en Europese regelgeving is uiterst belangrijk. Daarom zal je rechtstreeks rapporteren aan de DPO van de organisatie en deze bijstaan in alle taken en verantwoordelijkheden gerelateerd aan deze functie.
Als onderdeel van de informatiebeveiliging speel je ook een cruciale rol in het beheer van het “security framework” binnen de instelling waarvoor je actief bent.

Profiel

Je hebt een master- of bachelordiploma en bent gedreven door informatiebeveiliging en privacy.
Jouw drijfveer is het samen realiseren van projecten met de technische teams en de projectbeheerders. Je vindt voldoening wanneer projecten en diensten worden opgeleverd binnen de vooropgestelde termijn, met de noodzakelijke functionaliteiten en met het juiste niveau van beveiliging van de rechten van de betrokkenen.
Klantgericht werken is voor jou een natuurlijk gedrag.
Je beschikt over een basiskennis projectmanagement en ITIL.
Je hebt een grondige kennis van de GDPR en de nationale wetgeving rond privacy.
Je bent ervaren in informatieveiligheid (ref. ISO 27001 framework, NIS, …).
Daarnaast beschik je over een algemene kennis van cybersecurity en technische controls.
Tevens heb je ook een goede kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.