Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 26

Volgende

INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN | AUTOMATISATIEPROJECTEN | VASTE JOB

Manpower | Herentals | Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Onze klant is een kleinere KMO, die expert is op vlak van automatisatie en industriële elektriciteit. Aan het hoofd van dit succesvol bedrijf staat een zeer ondernemingsgezinde dame. Omdat zij en haar team van aanpakken weten hebben ze een mooi partnerschap opgebouwd met regionale klanten in de Kempen.

Één van hun recente projecten is het unieke ontwerp van de gemoderniseerde en geautomatiseerde containerparken in de Kempen, en dat is nog maar het begin van hun dienstverlening en expertise. Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een (m/v) INDUSTRIÊLE ELEKTRICIEN voor de regio Herentals.

INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN | AUTOMATISATIEPROJECTEN | VASTE JOB

Functieomschrijving


Als industriële elektricien ga je bij klanten in je regio allerlei automatisatieprojecten installeren en onderhouden. Enkele taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn: het plaatsen van industriële elektriciteitskasten, databekabeling leggen, kabels aansluiten, borden bouwen, PLC's uitlezen en storingen oplossen. Het team dat gespecialiseerd is in industriële automatisatieprojecten kan jouw expertise van elektriciteit heel goed gebruiken.

Profiel


Je hebt een technisch diploma of gelijkwaardige ervaring en bent een echte elektriciteitsexpert. De stress die komt kijken bij technische pannes zijn voor jou een motivatie om nog nauwkeuriger, resultaatgerichter en creatiever aan het werk te gaan. Je werkt het liefst in team, om samen de perfectie na te kunnen streven.
Een eerste ervaring als elektricien binnen een industriële omgeving is zeker meegenomen. Dit kan gaan van kablering voor nieuwe technische installaties tot borden- alsook kastenbouw.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die gestuurd wordt door een zeer competente en gedreven businessvrouw
Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkomgeving. Verder heb je ook tal van extralegale voordelen ter beschikking.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel? Neem dan zeker even contact op! Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/

Trefwoorden: industriële elektriciteit, elektricien, bordenbouw, kastenbouw, plc, sturingen, kablering, onderhoud, techniek, technieker, technicus, sensoren, schakelingen.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7663924

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.