Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 31

Volgende

Industrial Engineer / Specialist Normtijden

Select HR Geel | Westerlo | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Ben jij een industrieel of burgerlijk ingenieur van opleiding? Wil je je specialiseren in normtijden? Dan ben jij misschien de industrial engineer / specialist normtijden die wij zoeken!

Onze klant is een automotive bedrijf dat wereldwijde naambekendheid geniet. Het is een dynamische werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. 

SELECT is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

Industrial Engineer / Specialist Normtijden

Functieomschrijving

Takenpakket

Als Industrial Engineer – Specialist Normtijden ben je verantwoordelijk voor het analyseren, implementeren en optimaliseren van productieprocessen en –systemen met als doel het verbeteren van de productiviteit en het creëren van een zo laag mogelijke productietijd.
Je zet hiervoor tijd- en methodestudies op voor het bepalen van gebalanceerde normtijden (o.a. MTM-UAS) en voert deze ook uit. Als dé specialist op het gebied van normtijden speel je een belangrijke adviserende rol richting de production engineers. Je besteedt ongeveer 25% van je tijd aan verbeterprojecten op het vlak van productie, logistiek, productontwerp en ergonomie. Je werkt intensief samen met diverse afdelingen (productie, logistiek, kwaliteit etc.). Als Industrial Engineer – Specialist Normtijden rapporteer je aan het Groepshoofd Production Engineering.

Profiel

Profiel

  • Industrieel of burgerlijk ingenieur van opleiding;
  • je bent bereid om je te specialiseren in het uitvoeren van tijdstudies en procesanalyses; relevante ervaring is een pré;
  • resultaatgedreven persoon die anderen kan enthousiasmeren om mee te denken;
  • je neemt graag initiatief en ziet het als een uitdaging om invloed te hebben op de totale lay-out van het productieproces;
  • je werkt zelfstandig en nauwkeurig en combineert dit met sterke communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Aanbod

Je kiest niet alleen voor een functie, maar ook bij een loopbaan bij onze klant. Een aansprekende en zelfstandige functie met prima arbeidsvoorwaarden, goede werksfeer en uitstekende loopbaan- en opleidingsmogelijkheden in een internationale organisatie.

Interesse?

Bezoek www.select-jobs.be voor meer informatie over de vacature Industrieel Ingenieur of solliciteer online op de vacature Industrieel Ingenieur.

Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.