Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 25

Volgende
CPA Automation

Industrial Automation Engineer

Via CPA Automation

Staat 11 dagen op Jobat.be

CPA automation is al 30 jaar actief als professionele systeemintegrator voor industriële automatisering en productiemanagement-softwareprojecten. Naast kantoren in Wilrijk en Breda (NL) openden we recent een vestiging in Turnhout. In nauwe samenwerking met onze klanten verhogen we elke dag de efficiëntie van hun productieprocessen en dus ook hun concurrentiekracht. Dit alles doen we met een hecht, enthousiast en dynamisch team van hoogopgeleide medewerkers. Teamwork en partnership met klanten en  leveranciers zijn de basis voor ons succes! Om ons team in Turnhout te versterken zijn we op zoek naar een:

Industrial Automation Engineer

Functieomschrijving

Als automation engineer bedenk en analyseer je zorgvuldig optimalisatievoorstellen. Je vertaalt de wensen van de klant naar een industriële softwaretoepassing. Na doorgedreven interne testings ga je ter plaatse en garandeer je een vlotte oplevering en geef je ook de nodige informatie en opleiding. Je komt voornamelijk in aanraking met PLC- en SCADA-toepassingen, maar ook aspecten zoals Safety, Motion en Robotica zorgen voor de nodige uitdaging!

Profiel

Je haalde een hoger technisch diploma (bachelor, master) of hebt enkele jaren ervaring met industriële automatisering. Naast een parate kennis van PLC- en SCADA-programmatie (Siemens, Rockwell, GE, …) wil je steeds op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op het vlak van software en technologie. Bovendien ben je conceptueel en analytisch sterk en ben je een teamplayer. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels.

Aanbod

Een professionele werkomgeving waar werken in een gemotiveerd team centraal staat. Onze uitdagende en uiteenlopende projecten zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt en dagelijks groeit in je job. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen (wagen, laptop, gsm, …). Wij appreciëren je inzicht en mening en hebben aandacht voor de work-lifebalance van onze medewerkers.
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Sector: Apparatuur
  • Turnhout (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.