Terug naar zoekresultaten
Accent

Inbound account manager

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Onze klant maakt deel uit van een Engelse groep één van Europa?s grootste tankkaart management bedrijven. Ze bestaan bijna 30 jaar en hebben nu meer dan 1.800 werknemers verspreid over 21 landen wereldwijd. Onze klant verstrekt meer dan 1 miljoen tankkaarten per jaar en beheert jaarlijks >3 miljard liter brandstof. Naast de verkoop van eigen tankkaarten zijn zij ook reseller voor brands zoals Shell Esso Texaco en DKV.

Inbound account manager

Functieomschrijving

Wat houdt de functie in? Na een uitgebreide opleidingsperiode zal je mee verantwoordelijk worden voor de verkoop van onze tankkaarten en zullen volgende opdrachten tot je takenpakket behoren: ? Je doet aan warme prospectie en staat in voor de verdere uitbreiding van de B2B klantenportefeuille. ? Je adviseert de klant omtrent de meest geschikte tankkaart met uiteraard een sterke focus op het verkoopaspect. ? Je staat in voor de administratieve opvolging van jouw offertes en behaalde verkopen. ? Je houdt contact met je bestaande klanten teneinde een maximum volume aan brandstoffen te onderhouden en zo meer omzet te genereren. ? Je zorgt voor referrals via bestaande klanten.

Profiel

Je bent een uitermate commerciële enthousiaste en gedreven teamplayer.
? Je leert snel bij en bent administratief sterk.
? Je bent communicatief vaardig en kan gemakkelijk een gesprek aangaan. Initiatief nemen schrikt je niet af en je kan je flexibel opstellen in een snel wijzigende sector.
? Je kan vlot overweg met de courante MS Office toepassingen

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende job aan waarin je jezelf verder kan ontplooien en ontwikkelen binnen een dynamische en commercieel ingestelde organisatie. In ruil bieden we je een marktconform salaris aangevuld met een variabele verloning gebaseerd op de verkoopcijfers en maaltijdcheques.
Je start onmiddelijk met een vast contract.

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.