Terug naar zoekresultaten
Add Value

ICT-VERANTWOORDELIJKE MET DOORGROEIMOGELIJKHEID

Bij Add Value

Staat 9 dagen op Jobat.be

De Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (www.raadvgc.be) is een jonge Brusselse parlementaire instelling (sinds 1989). Het Brussels Hoofdstedelijk Parlement telt een vast aantal van 17 Nederlandstalige raadsleden. Deze 17 vormen de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, die de regelgevende pijler is van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. De Raad is bevoegd voor de beleidsdomeinen Cultuur, Onderwijs, Welzijn en Gezondheid in het Brussels hoofdstedelijk gewest. ICT wordt bij de Raad beschouwd als de ruggengraat van de instelling en om deze dienstverlening (vanuit  Lombardstraat, Brussel) te versterken, is er een openstaande vacature voor een:  
 

ICT-VERANTWOORDELIJKE MET DOORGROEIMOGELIJKHEID

Functieomschrijving

 • De ICT-verantwoordelijke werkt samen met het huidige diensthoofd ICT de strategische ICT doelstellingen van de Raad uit ter ondersteuning van zijn interne diensten en klanten uit de brede parlementaire omgeving (de parlementsleden, de verschillende diensten van de Griffie, …). Er wordt projectmatig samengewerkt met het Brussels Hoofdstedelijk Parlement. Concreet zal hij/zij instaan voor de verdere bepaling en uitbouw van het ICT outsourcing beleid, voor de bepaling en implementatie van interne webtoepassingen ter ondersteuning van de diensten, en voor tal van nieuwe dossiers rond mailmigratie, GDPR, vertaling van de huidige website naar een CMS omgeving, …  Hij/zij formuleert tevens voorstellen van ICT vernieuwingen en bevordert het uitwerken en implementeren van projecten, rekening houdend met de toekomstplannen, evenals de operationele doelstellingen van de interne diensten (onderzoeken van nieuwe systemen en technologieën én het formuleren van oplossingen hieromtrent) en de IT-budgetten.
 • Daarnaast is de ICT-verantwoordelijke mee (eind)verantwoordelijk voor de tactische uitbouw en ICT ondersteuning van de dienst en kan hiervoor een beroep doen op interne en externe technische ondersteuning (interne helpdesk, onderhoud van het netwerk, de server infrastructuur, de systeemsoftware, de printdiensten, het intranet, de website, …).
 • Tenslotte verzorgt de ICT-verantwoordelijke mee de contractonderhandelingen met externe leveranciers.

Profiel

 • Algemeen: Nederlandstalig, burger van de Europese Unie, met een onberispelijk gedrag, en genieten van burgerlijke en politieke rechten.
 • Vaktechnisch: over een brede ICT kennis beschikken in de domeinen van systeembeheer, analyse, projectbeheer en/of software ontwikkeling, en/of vanuit interesse zich verder willen verdiepen in diverse materies (management van de infrastructuur, monitoring van de switches tot op het niveau van het protocol, routeringsprotocollen, firewall, windows server-virtualisatie, active directory (AD), Internet Information Service (IIS), file en printservices, beveiliging, backup, html, css, javascript, …).
 • Belangstelling hebben voor de algemene en Brusselse politieke actualiteit, en voor een politieke omgeving in het algemeen. U bent communicatief en ondersteunt vanuit het hart van de organisatie de diverse diensten.
 • Competenties: integer, diplomatisch en discreet/ flexibel en een praktische probleemoplossende ingesteldheid / transversaal kunnen samenwerken / correct Nederlands spreken, schrijven en begrijpen.

Aanbod

 • De kantoren bevinden zich in prachtig gerenoveerde gebouwen, in een aangename buurt en op loopafstand van diverse metro-, bus- en treinstations.
 • Contract van onbepaalde duur in het statuut van contractueel griffiepersoneel.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Project management
 • Sector: Overheid en Social Profit
 • Brussel (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management, Systeemanalyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.