Terug naar zoekresultaten

ICT Support Operator

376025334

Via AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ICT Support Operator

Functieomschrijving

Als ICT Support Operator versterk je het Support Team en sta je in voor de ondersteuning van de gebruikers binnen de ICT omgeving. Meldingen worden correct en op tijd afgehandeld (incidenten, wijzigingsverzoeken, bestelaanvragen, ...). Daarnaast installeer je software, nieuwe pc's en thin clients. Als eerste aanspreekpunt zorg je voor een volledige beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de Servicedesk. Aan nieuwe medewerkers geef je introductieopleidingen en help je hen bij de opstart van nieuwe toepassingen. Tot slot bezoek je de verschillende vestigingen van de organisatie voor de plaatsing en het beheer van informaticacomponenten. Hierbij rapporteer je aan de IT Infrastructure Manager.

Profiel

Voor deze functie beschik je over een diploma Bachelor Informatica of gelijkwaardig door ervaring. Het Nederlands en het Frans zijn twee talen waarin je je vlot kan uitdrukken. Daarnaast heb je een goede kennis van Microsoft Office, Excel, Windows 7 & 10, Active Directory gebruikers en groepenbeheer SCCM en Microsoft Exchange op gebruikersbeheer niveau. Vervolgens heb je ook kennis van eindgebruikers hardware zoals PC's, laptops, thin clients, telefonie en smartphones. Je kan jezelf omschrijven als klantvriendelijk en sterk administratief gericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Binnen ons dynamisch, groeiend en succesvol bedrijf bieden we je een functie aan met een gevarieerd takenpakket en een salaris passend bij uw ervaring, plus een aantal extralegale voorwaarden. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om opleidingen bij te wonen en zo bij te dragen aan je persoonlijke ontwikkeling.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Helpdesk & support
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.