Terug naar zoekresultaten
USG Professionals

ICT Support Officer

Via USG Professionals

Staat 10 dagen op Jobat.be

USG ICT Professionals zet ICT professionals flexibel in. Bedrijven doen snel en eenvoudig beroep op onze specialisten voor korte en lange termijn opdrachten in gespecialiseerde domeinen (Infrastructure, Development, Business Analyse & Business Intelligence). ICT-specialisten vinden bij USG ICT afwisseling, aantrekkelijke werkzekerheid en ruime opleidingsmogelijkheden. Klanten doen beroep op ons vanwege onze expertise op ICT vlak. Kijk op onze website voor de laatste it jobs, het laatste nieuws en opleidingsmogelijkheden. 

ICT Support Officer

Functieomschrijving

Krijg jij er energie van om mensen verder te helpen, ben jij een krak in analyseren en heb je een goede IT technische kennis? Dan word jij misschien onze nieuwe ICT Support Officer!

Als ICT Support Officer bied je technische informaticaondersteuning aan collega’s. Dit doe je zowel telefonisch als via mail. De vragen die je krijgt zijn erg uiteenlopend: basis netwerkproblemen, printissues, software & hardware issues….

Dankzij jouw luistervaardigheid en analytisch inzicht los je zoveel mogelijk eerstelijns en tweedelijnsvragen zelfstandig op. Indien nodig kan je uiteraard rekenen op de ondersteuning van je rechtstreekse collega’s en het derdelijns team.

Samen met jouw team zorg je er bovendien voor dat nieuwe collega’s vlot aan de slag kunnen op hun eerste werkdag: je installeert nieuwe werkposten, maakt gebruikers aan in Active Directory, je installeert de nodige software en stelt exchange mailboxen correct in.
Zie je zelf mogelijkheden om de dienstverlening te optimaliseren? Dan horen wij dat graag! Ieders input is immers belangrijk.

Ondertussen heb je het wel begrepen: geen enkele dag is hetzelfde op onze ICT Service Desk! Door de grote verscheidenheid aan vragen die je krijgt, de professionele ondersteuning die we bieden en de autonomie die we aanmoedigen, krijg je de kans om je technische knowhow snel aan te scherpen en te verdiepen.

Profiel

Als ICT Support Officer beschik je over een bachelordiploma in een relevante studierichting of ben je gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt een goede IT technische kennis: Windows 10, TCP/IP, AD, Office 365, Skype4business, Sharepoint, Onedrive, RDS,...
USG People is actief in heel België en 40% van je communicatie zal in het Frans verlopen. Je kan je dan ook vlot uitdrukken in beide landstalen, of bent bereid tot bijscholing indien nodig.
Pas jij als analytische, flexibele, resultaat- en kwaliteitsgerichte collega in dit team? Lees dan gauw verder wat we jou te bieden hebben!

Aanbod

Talent moet in de watten gelegd worden. Daarom bieden we jou in ruil voor je kennis en engagement niet alleen een vast contract aan van onbepaalde duur. We staan ook in als je carrièreplanner en zoeken voor jou de beste kansen, opleidingen en groeimogelijkheden. Als aanvulling op je competitieve salaris krijg je een pak extralegale voordelen (dagvergoeding, groeps- en hospitalisatieverzekering, eventueel firmawagen, ...).
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Helpdesk & support
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.