Terug naar zoekresultaten

ICT-support (20u per week)

454536615

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Deeltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ICT-support (20u per week)

Functieomschrijving

Voor een bedrijf regio Poperinge zijn we op zoek naar een ICT support medewerker. In deze functie sta je in voor de first-line support bij elk probleem inzake ICT. Niet alleen het ondersteunen, maar ook het assisteren en optimaliseren van diverse ICT-activiteiten vallen onder jouw noemer. Ook het documenteren en beheren van de ICT-hardware zijn jouw responsabiliteit, samen met het voorzien van structurele oplossingen indien er terugkerende ICT-problemen zouden optreden.

Profiel

Eerst en vooral heb je een bachelor informatica of iets daaraan gerelateerd, maar ervaring in de sector wordt als evenwaardig gezien. Je hebt affiniteit met de Microsoft-omgeving; concepten zoals bijvoorbeeld Hyper-V, Active Directory en GPO zijn jou niet vreemd. Ook heb je kennis van Microsoft Dynamics Navision 2016, netwerkproducten en -technieken (zoals Cisco Meraki). Je bent een taalvaardig persoon die beschikt over een voldoende basiskennis Engels. Daarnaast ben je als stressbestendig persoon in staat initiatief te nemen, geef je advies als er zich eventuele problemen voordoen en ben je resultaatgericht. Tot slot werk je gedurende 20 uur per week, die verspreid zullen worden over alle dagen. Het is mogelijk om off-site te werken, maar de voorkeur van het bedrijf gaat uit om dagelijks on-site te zijn.

Aanbod

Dit sterk groeiend bedrijf met familiaal karakter geeft jou de kans om te werken in een aangename werkomgeving waar mensen centraal staan. Je komt terecht in een collegiaal en dynamisch team waar zelfstandigheid en initiatief hoog in het vaandel worden gedragen. Een aantrekkelijk verloningspakket gepaard met een mooi profiel en ervaring zorgt voor een perfecte match. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.