Terug naar zoekresultaten

ICT Manager

358383293

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ICT Manager

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gelegen in Gent zijn we op zoek naar een ICT Manager. Als ICT Manager ben je verantwoordelijk voor de planning, implementatie en onderhoud van de computer- en telecomsystemen van de vestigingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een innovatief ICT-beleid en bepaal je de nodige structuren, systemen en applicaties van de organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het veiligheidsbeleid. Vervolgens ben je ook verantwoordelijk voor het ERP pakket (Oracle based). Als ICT-Manager verzorg je de relatie met interne gebruikers en bied je oplossingen aan voor hun noden. Tot slot volg je recente evoluties op de voet en coach je een klein team en maak je deel uit van het managementteam.

Profiel

Voor deze functie beschik je over een Masterdiploma binnen de IT en communiceer je vlot in het Nederlands en in het Engels. Daarnaast heb je bij voorkeur een vijftal jaar ervaring in de IT-wereld. Zo heb je ervaring met ERP-implementatie, MS Project Server en SharePoint. Tot slot ben je resultaatgericht, strategisch ingesteld, analytisch, probleemoplossend, ondernemend en werk je zowel graag samen in team als zelfstandig.

Aanbod

Het bedrijf biedt haar medewerkers een dynamische werkomgeving aan waarin er mogelijkheden zijn tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Als ICT manager beschik je over zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je job. Tot slot kan je genieten van een aantrekkelijk salaris (met extralegale voordelen) in overeenstemming met je anciënniteit en achtergrond.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Kortrijk IT

Alle jobs Management

Populaire jobs in Management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.