Terug naar zoekresultaten
Jessa Ziekenhuis

ICT Manager Applicaties

Via Jessa Ziekenhuis

Volgens onze opdrachtgever, het Jessa Ziekenhuis, is bijdragen tot de gezondheid en het welzijn van mensen de mooiste job van de wereld. Elke dag zetten ruim 3.100 fiere medewerkers en 380 artsen zich er in om van Jessa een zieken-thuis te maken. Door de patiënt centraal te stellen en hem te betrekken bij zijn zorgtraject. Door zowel warme en betrokken als veilige en hoogkwalitatieve zorg te verstrekken. Door open te staan voor innovatie. En dat hun kwaliteitslat hoog ligt, blijkt uit hun internationale accreditatie.
Ook het ICT-team van Jessa speelt een voortrekkersrol. Geruggensteund door een ruime kennis en ver doorgedreven expertise met huidige én toekomstige ICT-ontwikkelingen, werkt het een brede waaier aan oplossingen uit. Daarnaast faciliteert het zorg- en bedrijfsprocessen, zowel intra- als extramuraal. Steeds met het oog op een maximale effectiviteit en efficiëntie, en met een sterke focus op kwaliteit, veiligheid, beheersbaarheid en continuïteit.
Om hun ICT-team te versterken, zijn ze momenteel op zoek naar (m/v):

ICT Manager Applicaties

Functieomschrijving

Als ICT-manager applicaties sta je in voor het formuleren van de ICT-strategie m.b.t. de Jessa-applicaties. Die strategie vertaal je in concrete operationele doelstellingen en projecten. Je analyseert en detecteert ook ICT-behoeften en -noden bij Jessa en zet kwalitatieve ICT-oplossingen en -processen op.
Verder ben je verantwoordelijk voor het opstarten en continu optimaliseren van processen en structuren binnen de afdeling om zo een effectief werkkader en kwaliteitsvolle resultaten te verzekeren. Daartoe behoort ook het permanent monitoren, bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zowel de processen als de resultaten.
Daarnaast stuur je het programma- en projectmanagement voor de applicaties en zorg je voor een maximale afstemming over de grenzen van het domein. Je bent ook eindverantwoordelijke voor de operationele beschikbaarheid van de applicaties.
Bovendien ben je een echte people manager: je stuurt een 15-tal medewerkers aan, evalueert hen en laat hen groeien in hun job.  Je identificeert de talenten en mogelijkheden van je teamleden en stimuleert hun verdere ontwikkeling. Je fungeert ook als een klankbord en ondersteunt hen bij complexe of gevoelige dossiers. In overleg met de ICT-manager - aan wie je rapporteert - stel je de budgetten op en volg je de budgettering en alle bestedingen nauwgezet op.

Profiel

Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak en blikt bij voorkeur terug op minimum 4 jaar ervaring in een leidinggevende ICT-functie. Je hebt kennis van ICT-beheersprocessen en ICT-projectmanagement. Klantgerichtheid en samenwerken zijn voor jou kerncompetenties. Daarenboven ben je gebeten door organisatie- en peoplemanagement. Richting en sturing geven aan een team fascineert je dan ook. Je denkt beleidsmatig en houdt ervan de grote lijnen te bewaken. Tot slot beschik je over goede interpersoonlijke vaardigheden én ben je assertief en besluitvaardig.

Aanbod

Werken in het Jessa Ziekenhuis: dat is werken in een innovatieve, topklinische omgeving, waar ruimte is voor creativiteit en persoonlijke groei. Bovendien streven we voor elke medewerker steeds naar een goede werk-privébalans en bieden we verschillende programma’s aan die je gezondheid bevorderen. Je kan je ook gratis aansluiten bij onze  collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Tot de andere voordelen behoren onder meer onze groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer en bij gebruik van het openbaar vervoer 100% terugbetaling. En niet onbelangrijk: je wordt omringd door enthousiaste en trotse collega’s.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Search & Selection Antwerpen

Alle jobs Management

Populaire jobs in Management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Management
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Hasselt (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.