Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 14

Volgende

ICT ingenieur

463401809

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ICT ingenieur

Functieomschrijving

Een internationaal bedrijf gelegen in de regio van Ronse kijkt uit naar een ICT ingenieur. In deze functie zal je een ondersteunende rol uitvoeren waarbij je oplossingen voor eventuele problemen implementeert. Je gebruikt jouw IT-kennis om het bedrijf bij te staan in haar dagelijkse operaties en voor het realiseren van haar ambities. Zowel zelfstandig als in teamverband zal je projecten uitvoeren, want je maakt deel uit van een team met 8 collega's.

Profiel

Eerst en vooral ben je in het bezit van een bachelordiploma in IT. Bij voorkeur kan je een eerste werkervaring met een ERP-systeem en/of BI voorleggen. Daarnaast ben je als taalvaardig persoon in staat om jou zowel in het Nederlands als in het Frans en Engels vlot uit te drukken. Met jouw kennis kan je op een creatieve manier naar oplossingen zoeken, en zo wordt jouw kennis spontaan gedeeld en verspreid. Vervolgens ben je een open-minded persoon die niet bang is van een uitdaging. Tot slot kan je zowel zelfstandig als in teamverband gunstige resultaten te leveren.

Aanbod

Dit dynamisch bedrijf biedt je een boeiende job aan in vast dienstverband. Je komt terecht in een omgeving waarbij ze jou stimuleren om door te groeien. Dit in combinatie met een competitief loon en bijhorende extralegale voordelen zorgt voor het perfecte plaatje. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.