Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 15

Volgende

ICT Business Analist

368715328

Via AGO Jobs & HR

Staat 58 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ICT Business Analist

Functieomschrijving

Op basis van een gerichte analyse van de ondernemings-, afdelings- of individuele behoeften sta je in voor het opmaken van functionele analyses, flowcharts en detailanalyses. Je neemt de lead in de implementatie van ICT-projecten voor zowel interne als externe klanten. Hiervoor breng je via opleidingen, handleidingen, instructies, ? nieuwe inzichten en voldoende efficiëntie aan boord. Het globale beheer van het actuele ERP-pakket, aangevuld met een gerichte afstemming op de (toekomstige) business strategie van de onderneming, inclusief search, supervisie en implementatie van een nieuw pakket, vormen een cruciaal element in jouw verantwoordelijkheidsgebieden. Je initieert projecten en bewaakt de verschillende tools, methodes en werkprocedures van de organisatie. Je adviseert de directie en de gebruikers omtrent het (hard- en) software luik binnen de organisatie en organiseert een vlotte uitwerking van operationele activiteiten binnen ICT-support voor alle gebruikers. Occasioneel kan je ingeschakeld worden in de installatie van PC?s, tablets, telefonie, software alsook het onderhoud van onze servers. Je rapporteert aan de operations manager.

Profiel

Je genoot een hogere opleiding met ruime kennis van of interesse in ICT en bedrijfsprocessen.
Met een eerste werkervaring op zak ben je in staat om simultaan meerdere projecten, met toegewezen budgetten, autonoom, nauwgezet en zelfstartend aan te pakken.
Je bent uitermate bedreven in systeemanalyse, besturingssystemen, interfaces, query?s en computernetwerken.
Qua talenkennis kan je zowel in het Nederlands, Frans en Engels mondeling als schriftelijk perfect functioneren.
In onze dynamische werkomgeving ben je voldoende flexibel om in te spelen op veranderingen en noden vanuit onze verschillende afdelingen alsook de evoluties en tendensen in de ICT-wereld.

Aanbod

Je kan aan de slag bij een dynamisch familiebedrijf. Transparantie, authenticiteit, open communicatie en ondernemerschap zijn kernwoorden in onze dagdagelijkse bedrijfsvoering. We laten jou dan ook met plezier ?jezelf zijn?.
In een wereld in verandering laten we onze mensen zichzelf ontwikkelen door hen zowel intern als extern op te leiden en te begeleiden.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Analyse
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.