Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 8

Volgende

HVAC technieker - regio Gent

463913359

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 40 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

HVAC technieker - regio Gent

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, een dienstverlenend bedrijf regio Gent, is AGO Technics op zoek naar een HVAC technieker. Je zal worden ingeschakeld op de onderhoudsafdeling. Jouw takenpakket ziet eruit als volgt: ? - rapporteren doe je aan de teamleader - uitvoeren van preventieve en curatieve onderhouden aan technische installaties (vooral HVAC-installaties: luchtbehandelingsgroepen, radiatoren, VAV-boxen, ketelhuis,...) - technische storingen analyseer je, hier stel je ook oplossingen en verbeteringen voor? - bij het zoeken naar oplossingen ga je creatief te werk - uitvoeren van herstellingswerken (vervangen van 3-wegklep, pomp, lagers,...) - tot slot ken je alle veiligheidsvoorschriften die van toepassing zijn bij de klant

Profiel

Voor de invulling van deze vacature zijn we op zoek naar iemand met een technisch diploma (bij voorkeur klimatisatie) of je bent gelijkwaardig door ervaring. Belangrijk is dat je een heel goede kennis hebt van HVAC installaties. Daarnaast heb je reeds enkele jaren ervaring als HVAC technieker.
Het speelt in je voordeel wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs B. Je bent klantgericht en proactief ingesteld.
Tot slot heb je er geen probleem mee om af en toe op zaterdag te worden ingeschakeld. 

Aanbod

Je komt in een succesvolle firma terecht, die momenteel in volle expansie is. Naast een diverse functie geniet je van een mooie, passende verloning en diverse extralegale voordelen. Interesse? Bel 09/374.61.33 of stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Installateur HVAC' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.