Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Antwerpen

HVAC Ingenieur

Whoohoo® Antwerpen | Antwerpen | Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Onze klant is een ingenieurs- en architectenbureau waar 120 medewerkers aan de slag zijn. Het is een familiebedrijf dat oplossingen op maat aanbiedt en liefst met hun klanten een lange-termijn relatie aangaat.


HVAC Ingenieur

Functieomschrijving

Je wordt tewerkgesteld als ingenieur HVAC binnen de vakgroep HVAC (energietechnieken) en werkt samen met de afdelingen Bouw en PharmaChem.

In deze functie verzamel je de relevante informatie en neem je aanvang met het studiewerk en het opmaken van achtereenvolgens het concept en daarna detailontwerp, dat zal dienen als input voor enerzijds de project manager, ter voorstelling van het project aan de klant, en anderzijds de tekenaars om zo samen het uitvoeringsdossier te kunnen opstellen.

Je volgt de wijzigingen op die het dossier ondergaat en staat tevens in voor de opvolging van de uitvoering van de werken betreffende jouw vakgebied. Kortom, je geeft advies, ontwerpt en doet de opvolging van de HVAC installaties binnen onze projecten.

Profiel

Als HVAC Ingenieur heb je:

 •         Een master diploma in de industriële wetenschappen met specialisatie in mechanica, elektromechanica of energie. (klimatisatie)

 •         Minstens 7 jaar ervaring als studie-ingenieur HVAC en beschikt over leidinggevende capaciteiten.

 •         Een uitstekende gesproken en geschreven kennis Nederlands en hebt daarnaast goede kennis van het Frans en het Engels.


 • Aanbod

  Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
  We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

  Interesse?

  Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Sidney Apers van Antwerpen - Whoohoo.be op +32 (0) 484 179 107.

  Vermeld de referentie: 9188662-JA-BE
  Antwerpen

  Anderen bekeken ook

  De job werd bewaard

  Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

  Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

  Solliciteer nu Solliciteer nu

  Nog 7 dagen om te solliciteren

  Kenmerken

  Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

  Aanbod

  • Voltijds

  Solliciteer voor

  Ontvang nieuwe jobs via e-mail

  Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

  We sturen je geen reclame.