Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 13

Volgende
Introduce voor Pattyn

Human Resources Manager (m/v)

Via Introduce voor Pattyn

Staat 9 dagen op Jobat.be

Reken op Introduce als jouw ervaren partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, een nieuw teamlid of (nieuwe) manieren om talent te boosten en ontwikkelen binnen jouw organisatie.

 


Pattyn group kan terugvallen op meer dan 60 jaar ervaring en know-how. Zij richten zich zowel op food als non-food klanten, waarvoor zij zowel ‘high performance packaging’ machines als volledige verpakkingslijnen ontwerpen en installeren. Pattyn groep is een wereldwijde speler met 5 divisies. Ze dragen integriteit, passie, flexibiliteit en humor als waarden hoog in het vaandel.

Human Resources Manager (m/v)

Functieomschrijving

Voor Pattyn, marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, zijn we op zoek naar een Human Resources Manager (m/v).


Als HR Manager neem je mee de verantwoordelijkheid voor het uittekenen van het personeelsbeleid in functie van de bedrijfsdoelstellingen, in overeenstemming met de waarden en strategie van de firma. Dit zowel op vlak van soft- als hard HR.
Je zet acties op om de juiste kandidaten aan te trekken en selecteren, hiervoor ontwikkel  je een sterke employer branding.
Ook sta je in voor het verder uitwerken van een coherent loonbeleid. Je ondersteunt de samenwerking tussen de leidinggevenden en de medewerkers door een onderbouwd performance management systeem te ontwikkelen.
Je zoekt “in-and-out-of-the –box” oplossingen om het groeiverhaal van Pattyn vanuit HR-kant verder te ondersteunen en mee te ontwikkelen. Tenslotte  ben je verantwoordelijk voor het continu optimaliseren van het HR beleid.

In deze functie rapporteer je aan HR-director en het General Management.

Profiel

 • Je functioneert op masterniveau en je kan terugvallen op 5 tot 10 jaar relevante ervaring als HR manager, bij voorkeur in een productie omgeving.
 • Dankzij je sterke analyses neem je steeds goed onderbouwde beslissingen, ook in meer complexe situaties.
 • Je bent iemand die graag het heft in eigen handen neemt en naar de best mogelijke oplossing zoekt voor alle partijen. Hierbij combineer je een sterk conceptueel denkvermogen met een pragmatische, hands on aanpak.
 • Ook vakbondsoverleg en de ondernemingsraden kennen geen geheimen meer voor jou.
 • Je passie voor HR is je motor voor een professionele uitbouw van het HR beleid.

Aanbod

Je komt terecht in een innovatieve, dynamische werkomgeving en in een bedrijf dat snel aan het groeien is door de wereldwijde expansie. Het familiale karakter kan je appreciëren.
Tot slot mag je rekenen op een marktconform salaris in overeenstemming met je professionele ervaring en achtergrond.
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 51 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: HR management
 • Sector: Industrie en Machinebouw
 • Brugge (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.