Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 6

Volgende
Jungheinrich

Human Resources Director

Bij Jungheinrich

Staat 10 dagen op Jobat.be

Jungheinrich is wereldwijd de n°1 producent van (elektrische) transpaletten, stapelaars, heftrucks en andere logistieke transportmiddelen en staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten. Jungheinrich België, met zetel in Leuven, stelt momenteel 260 medewerkers tewerk en maakt deel uit van het Jungheinrich concern in Hamburg met wereldwijd ruim 16.000 medewerkers.
 
Wij hebben een vacature voor een ervaren 

Human Resources Director

Functieomschrijving

Rapporteert aan:
de Managing Director van JH-België en maakt deel uit van het lokale JH Management Team en u  wordt gedurende uw inwerkingsperiode ondersteund door de actuele HR-Director.
 
Geeft leiding aan:
Vandaag stelt heeft JH in België afgerond 260 medewerkers tewerk en telt de afdeling HR, naast de HR-Director 2 voltijdse bedienden tewerk in de functie van “Payrol & HR Administrator”.
 
Doel/missie:
 1. Ontwikkelen en implementeren van een coherent Human Resources (HR) beleid voor Jungheinrich (JH)  teneinde bij te dragen tot de realisatie van de organisatiedoelstellingen in een klimaat van optimale tevredenheid bij de medewerkers.
 2. Verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van de personeelszaken teneinde een coherent HR-beleid te voeren.
 3. Verantwoordelijk voor de stipte en correcte afrekening van lonen en salarissen voor JH in België.
 
Resultaatgebieden:
 1. Formuleren en ontwikkelen van strategieën en beleidslijnen inzake HR en dit in lijn met de lokale en de concerndoelstellingen teneinde bij te dragen tot het realiseren van de strategie van JH.
 2. Voorstellen en overleggen van de HR-strategie en de hieruit voorvloeiende doelstellingen met de leden van het MT teneinde met de Managing Director van JH op één lijn te zitten.
 3. Ontwikkelen van een performante personeelsorganisatie teneinde op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor afdeling HR te behalen.
 4. Opvolgen en beheren van het personeelsbudget teneinde de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Opstellen en beheren van de volledige personeelsbegroting en optimaal gebruik maken van de beschikbare overheidsmaatregelen teneinde de personeelskosten te beheersen.
 5. Ontwikkelen, initiëren en coördineren van diverse projecten binnen HR teneinde het “Human Capital” optimaal aan te wenden en de veranderingsprocessen binnen JH te ondersteunen:
  1. rekrutering & selectie
  2. personeelsadministratie
  3. training & development
  4. compensation & benefits.
 6. Uitwerken van processen, systemen en procedures teneinde ervoor te zorgen dat JH op korte en op lange termijn beschikt over de noodzakelijke HR met de vereiste competenties.
 7. Onderhandelen van het arbeidsreglement en onderhouden van informele en formele contacten met overlegorganen (syndicale afvaardiging, ondernemingsraad, comité preventie en bescherming op het werk, externe vakbonden enz.) teneinde een positief en constructief sociaal klimaat te creëren, de personeelstevredenheid te bevorderen en personeelsproblemen te voorkomen.
 8. Aansturen en coachen van het team van de HR-afdeling. Bouwen aan een hecht team van experten en specialisten, de samenwerking tussen de HR-teamleden aanmoedigen teneinde als een goed functionerende HR-afdeling te werken.
 9. Overdragen van de expertise binnen het vakgebied HR teneinde de kennis over te dragen naar de verschillende medewerkers binnen de afdeling en zo back-up en continuïteit op lange termijn te garanderen.

Profiel

 1. De opleidingsvereisten voor deze functie zijn master of gelijkwaardig door ervaring met tenminste 10 jaar als HR-Manager.
 2. Grondige kennis van het individueel en collectief arbeidsrecht.
 3. Grondige kennis van het Nederlands, Frans en Engels of Duits.
 4. Grondige kennis van Word, Excel, Outlook.

Aanbod

Marktconform remuneratiepakket met variabele jaarbonus, een firmawagen, hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een extra legaal Pensioenplan.
 
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: HR management
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Heverlee (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels, Duits

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.