Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
AZ Groeninge

Human Resources Directeur bij az groeninge

Inspirerend, mensgericht, empathisch, vooruitstrevend, motiverend, sterk in interpersoonlijke vaardigheden

AZ Groeninge | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

AZ Groeninge is lid van het ziekenhuisnetwerk E17, samen met de ziekenhuizen van Maria Middelares Gent, Sint-Vincentius Deinze, OLV Waregem, Sint-Jozef Izegem, Glorieux Ronse en Sint- Elisabeth Zottegem. Het is een dynamisch ziekenhuis met 1.050 bedden, 2.800 medewerkers en 250 artsen. Al deze medewerkers en artsen staan jaarlijks in voor 35.000 ziekenhuisopnames met overnachting, 38.000 dagopnames, 37.000 spoedopnames, 1.850 bevallingen en 41.000 ingrepen. In AZ Groeninge staan kwaliteits- volle en toegankelijke zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Er wordt met respect en in ver- trouwen samengewerkt met alle partners binnen en buiten de organisatie. De waarden zijn cruciaal in het benaderen van onze patiënten en het AZ Groeninge-team: patiënt staat centraal, warme zorg, respect en vertrouwen, transparantie & open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid, diversiteit & openheid. In 2017 werden alle acute diensten gecentraliseerd in de nieuwe campus in de Kennedylaan in Kortrijk met hoogtechnologische infrastructuur en de allernieuwste medische uitrusting. Alle revalidatie en palliatieve zorgen zijn gecentraliseerd in de Stadscampus Reepkaai. Naast basiszorg biedt AZ Groeninge specialistische en multidisciplinaire zorg in tal van domeinen. AZ Groeninge is een zeer performant ziekenhuis met een warm gelaat. Om mee te bouwen aan de organisatie van de toekomst wenst men het directieteam te versterken met een (m/v)
 

Human Resources Directeur bij az groeninge

Functieomschrijving

Je bouwt een inspirerend en creatief HR-beleid op door zowel strategisch als operationeel mee te denken en een HR-organisatie op te zetten die de medewerkers ondersteunt en begeleidt om te komen tot de realisatie van hun doelstellingen en het ontwikkelen van hun talenten. De klemtonen binnen deze HR-directierol kunnen als volgt worden omschreven:

Functie
 
 • Verantwoordelijk voor het opzetten van een human resources-beleid conform de visie, strategie en cultuur van AZ Groeninge. Implementeren van de HR-strategie en de hieruit voortvloeiende doelstellingen in overleg met de leden van het directieteam en in open communicatie met alle stakeholders.
 • Als mens onder de mensen meebouwen aan de cultuur in de organisatie, vanuit een voorbeeldrol en doe-houding en het bewustzijn dat 2.800 medewerkers en 250 artsen zich elke dag opnieuw maximaal inzetten voor een warme en kwaliteitsvolle zorg voor de patiënt.
 • Ontwikkelen, initiëren en coördineren van diverse projecten binnen human resources voor het optimaal aanwenden van human capital en om de veranderingsprocessen binnen de volledige organisatie te ondersteunen en de talenten in de organisatie maximaal te ontwikkelen.
 • Bouwen aan een open, toegankelijk en collegiaal HR-team dat een business partnerrol opneemt en zichtbaar aanwezig is in de organisatie.
 • Ontwikkelen van een correct, efficiënt en kostenbewust organisatie- beleid met aandacht voor diversiteit en talent, waarbij de juiste persoon op de juiste plaats komt.
 • Bouwen aan medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid, zodat eenieder zich goed voelt binnen de organisatie en het verschil kan maken.
 • Je rapporteert aan de Algemeen Directeur en maakt deel uit van het directieteam.

Profiel

 • HR-generalist met visie en een gedegen allround HR-ervaring, in een omgeving met een vergelijkbare scope (in diensten of industrie).
 • Initiatiefnemer met vooruitstrevende ideeën, die strategisch inzicht en operationele focus weet te combineren (durven, denken en doen).
 • Empathische peoplemanager, die vertrouwen wekt, vanuit een voorbeeldrol fungeert en medewerkers motiveert, inspireert, coacht en opvolgt.
 • Resultaatgedreven, empathisch en toegankelijke manager met overtuigingskracht en impact, die kan functioneren in een snel veranderende omgeving en kan optreden als change agent indien nodig.
 • Hands-on en ondernemende mentor die voeling heeft met wat er leeft in de organisatie, vertrouwen inboezemt, ownership neemt en HR-verantwoordelijkheden verankert in de gehele organisatie
 • Organisator en facilitator die de noden van AZ Groeninge op HR-vlak correct identificeert en efficiënte processen voorstelt op maat.
 • Open, diplomatische en overtuigende communicator die goede relaties onderhoudt met alle belangengroepen in de organisatie.

Aanbod

 • De opportuniteit om nieuwe invulling aan het HR-beleid te geven en vanuit deze rol de organisatie van de toekomst mee vorm te geven.
 • Je komt in een dynamische organisatie terecht met een cultuur die getypeerd wordt door een no-nonsense communicatie en een enorme gedrevenheid en enthousiasme voor haar unieke activiteit.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE773521 naar Hudson, t.a.v. An Bels, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 243 89 94, e-mail an.bels@jobs.hudson.com.

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Interesse?

Interesse?
Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via an.bels@jobs.hudson.com
met vermelding van referentie BE773521. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.