Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 6

Hulpdrukker

363112921

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Hulpdrukker

Functieomschrijving

Voor een bedrijf regio Aalst gespecialiseerd in verpakkingen zijn we op zoek naar een hulpdrukker. Je assisteert de drukker op een HEIDELBERG 6-kleuren vellenpers. Je bezorgt de drukker de nodige hulpmaterialen, grondstoffen en gereedschappen. Je verzorgt de feilloze toevoer en doorgang van het te bedrukken materiaal. Je voorziet de drukpers van inkten en randproducten.Je maakt en mengt kleuren volgens het inktrecept met een inktdoseer- en mengmachine. Je staat ook in voor het onderhoud en schoonmaken van de drukpers.

Profiel

Je bent grafisch geschoold en/of hebt je hebt ervaring opgebouwd in de grafische sector. Je hebt ervaring als hulpdrukker of je hebt interesse om de job op de werkvloer aan te leren. Je bent bereid in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent stipt, ordelijk en hygiënisch. Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht. Je bent gemotiveerd, leergierig en flexibel. Je bent een teamplayer.

Aanbod

Een aangename werksfeer tussen gedreven en gemotiveerde collega?s. Een aantrekkelijke en afwisselende job in een dynamisch bedrijf. Werkzekerheid in een bedrijf met toekomstvisie.Een goed salaris overeenkomstig met je kennis en vaardigheden.
Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Drukker' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.