Terug naar zoekresultaten

HULPBOEKHOUDER

Voor een internationaal bedrijf in Zwijndrecht is Hays Response Finance op zoek naar een Assistant Accountant.

* Internationale omgeving
* Uitgebreid takenpakket
* Gratis toegang Liefkenshoektunnel

Via Gevarieerde boekhoudkundige functie in een internationale omgeving

Staat 12 dagen op Jobat.be

Hays Response Finance is op zoek naar een nieuwe Assistant Accountant voor een groot internationaal bedrijf. Als Assistant Accountant ben je verantwoordelijk voor 3 grote delen in de boekhouding. Als eerste sta je in voor het financiële deel. Zo zal je verantwoordelijk zijn voor het inboeken van de banken, het voorbereiden van de betalingen, opvolgen van Credit Card payments, invoeren van de kas transacties, … Het tweede deel zal vooral het AP en AR gedeelte zijn. Zo zal je de kans krijgen om de leveranciers- en klantenfiches te updaten, betalingen op te volgen, intracompany facturen versturen en opvolgen, credit nota's opstellen, … Als laatste zal je instaan voor algemene boekhoudkundige taken. Alle collega's staan back-up voor elkaar en ad hoc kunnen er nog nieuwe taken bijkomen.

HULPBOEKHOUDER

Functieomschrijving

Om deze functie tot een goed einde te brengen, is het bedrijf op zoek naar een gemotiveerde schoolverlater met een bachelordiploma Accountancy en fiscaliteit of iemand met de juiste ervaring. Je beschikt over een goede kennis Excel en kan vlot communiceren in het Engels. Je bent iemand die van aanpakken weet en snel problemen kan oplossen. De nieuwe Assistant Accountant van dit bedrijf moet graag in teamverband werken en is leergierig ingesteld.

Profiel

Naast een uitdagende job in een leuke en losse werkomgeving krijg je een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, pensioenspaarplan, woon-werkverkeer). Ook de tol van de Liefkeshoektunnel wordt door het bedrijf terugbetaald. Het bedrijf werkt met flexibele uren en daarbovenop beschik je nog eens over 12 extra ADV-dagen.

Aanbod

Ben jij op zoek naar een uitdagende job bij een internationaal bedrijf in een leuk team? Solliciteer nu online of bel Karo De Schryver van Hays Antwerpen via 03 202 79 68. Heb je nog vragen over deze functie stuur dan zeker een mailtje naar karo.deschryver@hays-response.be

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.